Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Image

Nu gratis een Packing Cube na aankoop van een Peak Design Travel Backpack 45L of 30L.

nu gratis een Packing Cube Medium of Small na aankoop van een Peak Design Travel Backpack 45L of 30L.

Voor de Peak Design Travel Backpack 45L en 30L is er nu een tijdelijke promotie.

Na aankoop van een Peak Design Travel Backpack 45L krijg je gratis een Peak Design Packing Cube Medium, t.w.v. €44.99, en na aankoop van een Travel Backpack 30L krijg je gratis een Packing Cube Small, t.w.v. €32.99.

De actie geldt voor aankopen gedaan tussen 15 juni en 15 augustus 2022.

Hoe werkt de actie?

  • Lees deze Peak Design Zomer promotiepagina voor de geselecteerde Peak Design Travel Backpack met de bijbehorende  te claimen Packing Cubes.
  • Bekijk de algemene voorwaarden van deze promotie.
  • Klik na uw aankoop op onderstaande " Claim hier " button. 
  • Vul alle benodigde gegevens in
  • Upload uw aankoopbewijs plus barcode en klik op verzenden 
  • Na controle ontvangt u gratis uw Packing Cube Medium of Small binnen 4 weken thuis.
  • Zoals vermeld, is deze actie geldig voor aankopen tussen 15 juni t/m 15 augustus 2022

Peak Design Travel Backpack 30L

Image

Peak Design Travel Backpack 45L

Image

De Peak Design Travel Backpack 45L is een veelzijdige, duurzame en mooie reisrugzak die voldoet aan één simpele waarheid: "geen twee reizen zijn hetzelfde". Wat u ook meeneemt, waar u ook heengaat, hoe lang u er ook bent, de Travel Backpack 45L houdt uw bezittingen briljant georganiseerd, wonderbaarlijk toegankelijk en volledig veilig. Uitgerust met boven-, zij-, voor- en achtertoegang via intuïtief geplaatste en weerbestendige ritsen. Voldoet aan de internationale eisen voor handbagage, maar kan worden opgevouwen tot een 45L rugzak om al uw spullen en uitrusting mee te nemen. In een handomdraai weer op te vouwen tot een 30L formaat, waardoor deze rugzak ongeëvenaard is voor 1-daagse trips. Alles handig verpakt in een slanke, weerbestendige 100% gerecycled 400D nylon canvas buitenkant. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en sage.

Deze kleinere broer van de iconische 45L, is een robuuste, uitbreidbare dagrugzak ideaal voor kortere reizen en dagelijks gebruik. Een groot, mooie achterklep biedt volledige toegang voor gemakkelijk in- en uitpakken. Een vergroot bovenvak is onderverdeeld met stretch- en ritsvakken voor sleutels, bril, paspoort, enz. De weerbestendige UltraZip is bestand tegen tientallen jaren gebruik. De 30L voldoet aan de internationale afmetingen voor handbagage in uitgebreide (33L) en gecomprimeerde (27L) vorm. Uitgestrekte zijvakken voor waterflessen, statieven, en meer. Gevoerde laptop + tablet mouwen. Afneembare schouderriemen en optionele heupgordel. Alles verpakt in een slanke, weerbestendige 100% gerecycled 400D nylon canvas buitenkant met 900D bottom-liner. Fair Trade-gecertificeerd en 100% koolstofneutraal.

Peak Design Packing Cubes

De Peak Design Packing Cubes zijn comprimeerbaar, makkelijk toegankelijk en direct indeelbaar. Functioneel en esthetisch zijn ze ongeëvenaard. Een unieke tear-away rits laat u snel bij de inhoud, in tegenstelling tot standaard packing cubes met U-rits openingen. Met een interne scheidingswand kunt u schone en vuile kleding scheiden, en elk compartiment kan uitzetten en inkrimpen afhankelijk van de inhoud. En een uitzet- en compressie ritssluiting biedt extra ruimte of de mogelijkheid om de inhoud samen te drukken als hij eenmaal ingepakt is. De buitenkant is gemaakt van een prachtige, zelfherstellende 70D nylon/polymeer mix.

Verkrijgbaar in de maten Small en Medium. Ontworpen voor gebruik in ieder merk/type koffer of tas, en de afmetingen passen perfect in iedere tas uit de Peak Design Travel Line.

Image

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.