DJi Osmo Pocket

€ 359 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Standaard 5 jaar garantie
Een goede garantie staat voorop
In winkelwagen

DJI Osmo Pocket Compacte handheld videocamera met een 3-assige stabilisatie

De DJI Osmo Pocket is de kleinste 3-assige gestabiliseerde handheld camera die DJI ooit heeft ontworpen. Met een minimaal formaat en gewicht is het je ideale reispartner die je zo in je broekzak stopt. Qua prestaties doet de DJI Osmo Pocket niets onder voor de grotere Osmo versies. De maximale snelheid van 120 graden per seconden en het nieuwe algoritme voor extra stabiel beeld zorgen ervoor dat je geen enkele beweging meer ziet, zelfs niet als je vanuit een achtbaan filmt. De Pocket Osmo is voorzien van exact dezelfde camera als de DJI Mavic 2 drones en beschikt dus ook over Object Tracking, zodat je camera automatisch een object blijft volgen!


DJI MIMO App

Je hebt mooie shots gemaakt, maar je wilt je shots natuurlijk ook editen. Daarvoor heeft DJI de MIMO App in het leven geroepen die je diverse tools biedt voor het bewerken van je opnames. Connect de Osmo Pocket via de USB met je smartphone om deze als viewfinder te gebruiken of voeg de los verkrijgbare WiFi module toe voor draadloze bediening en overdracht.


DJI Osmo met intelligente functies

Je DJI Osmo Pocket beschikt over de nieuwste opties zoals ActiveTrack, FaceTrack en Motionlapse. Als extra functie beschik je met de DJI Osmo Pocket nu ook over een 180 graden 3x3 panorama foto-functie om geweldige wide-angle panoramashots te schieten. De FPV-mode geeft je de mogelijkheid om alles in 1st person view te filmen en NightShot zet je in bij omstandigheden met weinig licht.

  • 1x DJI Osmo Pocket
  • 1x DJI Osmo Pocket Cover
  • 1x Smartphone Adapter (Lightning)
  • 1x Smartphone Adapter (USB-C)
  • 1x Voedingskabel (USB)