Voorwaarden ruilen of retourneren.

In het kader van de Wet " Kopen op Afstand"  heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Wat houdt dat nu in?


Afkoelingsperiode of bedenktijd:


Wanneer u bij ons online een nieuw product koopt heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd (= is een zichttermijn en geen gebruikstermijn).

Mocht u binnen de 14 dagen bedenktijd besluiten om uw product(en) toch niet te houden dan is het mogelijk om zonder opgaaf van reden uw producten(en) retour te sturen. Indien u binnen de 14 dagen bedenktijd ons meldt om uw overeenkomst te herroepen, dan heeft u vanaf de datum dat wij uw melding hebben bevestigd nog 14 dagen de tijd om uw product(en) aan ons te retourneren.


Wij storen uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten* zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na herroeping terug. Wij kunnen hierbij wachten totdat wij het product hebben ontvangen, of totdat u hebt aangetoond dat u het product hebt gestuurd. Wanneer het product wordt omgeruild verrekenen we de bedragen met elkaar.


Echter wanneer zich onderstaande situaties voordoen behoudt Digimaxx het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen.


  • Het product komt beschadigd terug
  • Het product komt defect terug 
  • Het product zichtbaar gebruikt is
  • Product is meer gebruikt dan gebruikelijk ( Bedenktijd = zichttermijn en geen gebruikstermijn)
  • Product komt ondeugdelijk terug
  • Het product komt incompleet terug 
  • het product wijkt af van het aan u geleverde product 
  • De verpakking is ondeugdelijk open gemaakt. (Bijvoorbeeld: gescheurd zonder dat het nodig is om de verpakking zo te openen)
  • Product is niet ontvangen


Koopovereenkomst beëindigen:


Wanneer u binnen de 14 dagen bedenktijd besluit om de koopovereenkomst te beëindigen, dan kunt u onderstaand formulier invullen.. Op het moment dat u van ons de bevestiging heeft ontvangen storten wij binnen 14 dagen na de herroeping het aankoopbedrag + de eventueel betaalde verzendkosten (bij aanschaf) retour. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.''   


Voor meer informatie klik hier.
* Dit zijn de verzendkosten die u aan ons heeft betaald.


Uw naam*
Uw email adres*
Uw telefoonnummer*
Uw ordernummer
Wat wilt u doen?
Uw rekeningnummer
Reden van retour
Omschrijving