Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Field monitor

Atomos Connect Network Wireless SDI Expansion For Ninja V/V+

Atomos Connect Network Wireless SDI Expansion For Ninja V/V+
€ 469,00
€ 81,40
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Atomos Connect Network Wireless SDI Expansion For Ninja V/V+

ATOMOS CONNECT is meer dan alleen een accessoire. Het is de ultieme uitbreidingsmodule voor Ninja V en Ninja V+. Het transformeert uw apparaat en creëert een gedurfde nieuwe toekomst voor productie. Of je nu gericht bent op persoonlijke of externe samenwerking, ATOMOS CONNECT voor Ninja V/V+ creëert nieuwe workflows voor digitale cinema, systeemcamera's en DSLR-camera's.

Belangrijke eigenschappen:

 • Ondersteuning voor meer cameramodellen met 12G-SDI
 • SDI-invoer naar HDMI-uitvoerconversie
 • WI-FI 6 en 1GbE Ethernet
 • Stream naar Facebook, Twitch, YouTube en aangepaste RTMP/S-services
 • Media delen met Camera to Cloud (C2C)
 • Synchroniseer camera's, audiorecorders en applicaties met AirGlu™
 • Ondersteuning voor de AtomRemote-app
 • Voeg belangrijke functies toe zonder significant toe te voegen aan de totale geheel

 

Volledige connectiviteit
ATOMOS CONNECT bevat een SDI-interface, die ondersteuning biedt voor een nieuwe categorie camera's. Wanneer toegevoegd aan het HDMI-assortiment dat wordt ondersteund door stand-alone Ninja V/V+, is het bereik van compatibele digitale cinema-, DSLR- en spiegelloze camera's nog nooit zo groot geweest. De SDI-ingang kan ook worden gebruikt om een ​​signaal kruislings om te zetten naar de HDMI-uitgang, waardoor er meer gebruiks- en workflowopties ontstaan.

Draadloze afstandsbediening
De AtomRemote-app voor iOS en macOS biedt een scala aan externe bedieningselementen voor ATOMOS CONNECT. Met de app kunt u een reeks configuratietaken en bewerkingen uitvoeren tot op 15 meter afstand van het apparaat via Bluetooth LE. Invoeropties omvatten de mogelijkheid om cameraverbindingen te definiëren, Gamma/EOTF te selecteren en Gamut-instellingen aan te passen. Voor monitoring kan AtomRemote worden gebruikt om het afspelen te regelen, monitoringmodi te kiezen, aangepaste 3D LUT's toe te passen of tools voor beeldanalyse te bekijken, inclusief belichting en focus. Uitvoerbedieningen omvatten opties voor 4K naar HD, LUT-preview en HDR-uitvoer.

Draadloze tijdcode
Ondersteuning voor Atomos AirGlu™ voegt draadloze tijdcode-, synchronisatie- en besturingstechnologie toe aan ATOMOS CONNECT. AirGlu voegt meerdere Atomos-apparaten of compatibele camera's, audiorecorders en softwaretoepassingen samen zodat ze dezelfde frame-nauwkeurige tijdcode delen. Het is ook in staat om informatie over opname, batterijstatus en schijfcapaciteit door te geven aan de servereenheid. Elk AirGlu-apparaat kan als server fungeren, wat betekent dat u niet langer een enorm budget of tijdrovende postproductieworkflows nodig hebt om perfect gesynchroniseerde video met meerdere camera's te produceren.

Stream van overal naar overal
ATOMOS CONNECT voor Ninja V/V+ kan streamen naar een reeks online services, waaronder Facebook Live, Twitch, YouTube en aangepaste RTMP/S-services. ATOMOS CONNECT beheert de codering en verbinding, zodat jij je kunt concentreren op het creatieve werk. Met Wi-Fi 6, Gigabit Ethernet en de mogelijkheid om mobiele hotspots aan te sluiten, allemaal ingebouwd, helpt ATOMOS CONNECT filmmakers, streamers en producenten van videocontent om hun publiek overal ter wereld te bereiken.

Samenwerking op afstand
Camera to Cloud (C2C) wordt dagelijks door productieteams gebruikt om beelden van de shoot te delen met teamleden op afstand. C2C is de snelste, eenvoudigste en veiligste methode om media te delen en in realtime samen te werken. Het creëert een direct pad van productie naar de postproductieteams. Media kunnen worden overgedragen van C2C-gecertificeerde apparaten, via standaard netwerkverbindingen, naar de cloud, waar u ook bent, voor weergave, goedkeuring en bewerking. Atomos Connect opent C2C-workflows voor een aanzienlijk breder scala aan digitale bioscoop-, spiegelloze en DSLR-camera's, waardoor meer filmmakers dan ooit tevoren cloudgebaseerde workflows kunnen gebruiken en de toekomst van productie kunnen ervaren.

Dubbel record
ATOMOS CONNECT voor Ninja V/V+ bevat een dual record-functie, die "hero" Apple ProRes of Avid DNxHR/HD en "proxy" HEVC (H.265)-bestanden creëert met bijpassende tijdcode en metadata. Met ondersteuning voor C2C en dual record ingeschakeld, uploadt ATOMOS CONNECT het hoogwaardige proxybestand met lage bandbreedte voor real-time samenwerking. Proxyclips kunnen met behulp van Frame.io op elk apparaat worden bekeken door externe teamleden en redacteuren kunnen beginnen met knippen voordat iemand het een wrap noemt.

Lees meer

Meegeleverd

 • ATOMOS CONNECT
 • AtomX SSDmini Handle
 • MasterCaddy III met schroeven
 • Wifi Antenna with Black caps
 • RF antenna, Antenna etui
 • 3.5mm audio jack to jack cable
 • Antenna coloured caps
 • Antenna mount covers

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.