Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Field monitor

Atomos Ninja V

Atomos Ninja V 5" Monitor

€ 489,00
€ 84,87
Levertijd onbekend

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Atomos Ninja V Monitor

De Ninja V is een uiterst compact scherm en recorder. Ideaal voor DSLR of systeemcamera’s die een 29 minuten opname blokkade hebben. De Ninja V kan tot wel 150 minuten in 4K p60 10-bit HDR video opnemen.

Het 5 inch touchscreen heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels en 10-bits AtomHDR beeldschem-technologie. De Ninja V een dynamisch weergavebereik van 10 stops.
Atomos heeft de log formaten van ARRI, Canon, Fuji, JVC, Panasonic, RED en Sony videocamera’s in de Ninja V geïntegreerd waardoor je snel de juiste instelling kan kiezen.

 

Lees meer

Meegeleverd

  • Atomos Ninja V
  • AC-adapter
  • Master Caddy II
  • Snelstartgids

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.