Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Microphones

DJI Mic Draadloze microphone set

DJI Mic Wirerless Microphone

€ 329,00
€ 57,10
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

DJI Mic Draadloos microfoon systeem

Met DJI Mic kun je nu eenvoudig audio opnemen die overeenkomt met de kwaliteit van je video's. Het is ideaal voor videomakers die een voorsprong willen nemen en hun inhoud naar een hoger niveau willen tillen. Het levert een uitzonderlijke geluidskwaliteit en dual-channel opname op afstanden tot 250 m. Schakel onderweg in, maak verbinding en neem kristalhelder geluid op.

Je kunt DJI Mic gebruiken met camera's, smartphones (alleen Lightning- en USB-C-poorten worden ondersteund), computers, DJI Action 2, DJI OM 5, enz.


Opname op twee kanalen
DJI Mic wordt geleverd met twee zenders, elk met ingebouwde microfoons. Beide zenders ondersteunen omnidirectionele audio, waardoor ze ideaal zijn voor interviews met meerdere personen en kleine studio set-ups.


Hoogwaardige audio
Met DJI Mic kun je high-fidelity, professionele audio opnemen door de toon nauwkeurig te reproduceren over een breder frequentiebereik. Opnames kunnen afzonderlijk via elk kanaal worden gemaakt, of de twee kanalen kunnen worden gecombineerd voor flexibiliteit in de postproductie.


Ingebouwd touchscreen en intern geheugen
Het aanraakscherm van de ontvanger geeft u eenvoudig toegang tot kanaalselectie, invoer-/uitvoerinstellingen en andere essentiële handelingen. Beide zenders worden geleverd met 14 uur ingebouwde opslag om het wegvallen van audioframes, verlies en andere problemen te voorkomen.


Draadloze transmissie
Geniet van heldere en betrouwbare audio, zelfs in complexe scenario's. De zenders en ontvanger communiceren via krachtige draadloze transmissie die het geluid stabiel houdt en de geluidsvertraging vermindert, zelfs op lange afstanden.


Klein en draagbaar
Bevestig een zender gemakkelijk aan wat je ook draagt ​​via de geïntegreerde achterclip of met behulp van de clipmagneten. Met een gewicht van ongeveer 30 gram (1 oz) is het dragen van de zender comfortabel en naadloos.


Uiterst compatibel
Verschillende apparaten betekenen verschillende ingangsadapters, en DJI Mic dekt ze allemaal. De ontvanger heeft USB-C-, Lightning- en 3,5 mm TRS-poorten, waardoor hij compatibel is met reguliere smartphones, camera's en laptops.


DJI Mic-oplaad box
De draagbare oplaad cassette is het perfecte huis voor DJI Mic. Hiermee kunt u de zenders en ontvanger opladen, componenten handig opbergen en het systeem direct uit de behuizing snel koppelen.


 

Lees meer

Meegeleverd

  • DJI Mic Receiver
  • 2x DJI Mic Transmitter
  • DJI Mic Charging Case
  • DJI Mic Camera Audio Cable (3.5mm TRS)
  • DJI Mic Mobile Phone Adapter (Type-C)
  • DJI Mic Mobile Phone Adapter (Lightning)
  • 2x DJI Mic Windscreen
  • 2x DJI Mic Clip Magnet
  • DJI Mic Carrying Pouch

 

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.