Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Microphones

Hollyland Mars 400s

Hollyland Mars 400s hoogwaardig zender / ontvangstsysteem

€ 599,00
€ 103,96
Levertijd onbekend

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Hollyland Mars 400s

De Mars 400S van Hollyland is een zeer hoogwaardig instapmodel 1080p60 zender/ontvangstsysteem met een zendbereik van 400'. In een compact ontwerp hebben de zender en ontvanger elk een SDI- en HDMI-aansluiting. De keuze tussen de twee verbindingstypes breidt uw compatibiliteitsopties uit en laat u ook groeien voor het geval u er momenteel slechts één nodig heeft.


Bovendien kan een optionele tweede ontvanger aan de zender worden gekoppeld om het signaal tegelijkertijd te accepteren. De zender is ook in staat om het signaal via ingebouwde Wi-Fi naar maximaal vier mobiele apparaten te sturen, of het nu ook naar een ontvanger stuurt of niet. Hierdoor kunnen verschillende mensen/afdelingen op de set de opname bekijken. De afbeelding wordt naar de HollyView-app gestuurd, die compatibel is met iOS en Android.


Zowel de zender als de ontvanger hebben een ingebouwde L-serie batterijplaat en ondersteunen ook gelijkstroom. Batterijen worden apart verkocht. Er wordt één voedingsadapter meegeleverd om u op weg te helpen aan de kant van de ontvanger. Beide units hebben ook een OLED-display dat de resolutie, het transmissiekanaal, de signaalsterkte en andere details bevestigt. Het display toont ook een waarschuwing voor een bijna lege batterij wanneer er nog ongeveer 30 minuten looptijd over is.


Een van de kenmerken van het Mars 400-systeem is een kanaalscanfunctie. Via het OLED-display zie je de status van elk selecteerbaar zendkanaal in de omgeving waarin je je bevindt. Deze functie laat je weten welke kanalen goed zijn en welke storing hebben. Een andere functie is de selectie van scènemodi, waarmee u kunt kiezen uit drie verschillende scènemodi die het beste bij uw omgeving passen. Met de drie modi kun je prioriteiten stellen tussen videokwaliteit, lage latentie of een balans tussen beide.

Lees meer

Meegeleverd


  • 1x Transmitter
  • 1x Receiver
  • 5 x Antenna
  • Shoe Mount
  • Expansion Bracket
  • DC Adapter
  • USB Type-C to USB OTG Adapter
  • D-Ring Screw

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.