Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Accessoires Beeld & geluid

RØDE AI-1

RØDE AI-1
€ 145,00
€ 25,17
Levertijd 3 dagen 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

RØDE AI-1 USB Interface

De AI-1 is een professionele enkelkanaals audio-interface die een uitzonderlijke audiokwaliteit levert voor alles, van muziekopname in de slaapkamer tot livestreaming en podcasting. Met een voorversterker van studiokwaliteit, een hoogwaardige Neutrik™-combo-aansluiting voor het aansluiten van microfoons of instrumenten en een krachtige hoofdtelefoonversterker voor kristalheldere audiobewaking en -weergave, is dit de perfecte interface voor het thuis opnemen van audio van studiokwaliteit.
 
Belangrijkste kenmerken:
 
  • Eenkanaals audio-interface van professionele kwaliteit
  • Neutrik combo-aansluiting voor het aansluiten van microfoons, gitaren, synthesizers en andere instrumenten
  • Voorversterker van studiokwaliteit met niveau-indicator
  • Krachtige hoofdtelefoonversterker

Geluid van studiokwaliteit met gemak
Met een enkele ingang en gestroomlijnde bedieningselementen is de AI-1 ongelooflijk eenvoudig te gebruiken - sluit hem gewoon aan op uw computer, sluit uw microfoon of instrument aan en druk op record. Onder de motorkap biedt de AI-1 veel punch, inclusief een ultra-low-noise, high-gain studio-grade voorversterker voor het opnemen van zuivere audio, gebalanceerde ¼-inch uitgangen voor het aansluiten van uw favoriete luidsprekers en een krachtige hoofdtelefoon versterker die professionele modellen met hoge impedantie kan aansturen voor een vlekkeloze monitoring.

Maak verbinding en creëer
De AI-1 is voorzien van een hoogwaardige Neutrik-combo-aansluiting voor het aansluiten van zowel XLR- als ¼-inch kabels, zodat u eenvoudig uw microfoon, gitaar, bas of synthesizer kunt aansluiten. Schakelbare fantoomvoeding zorgt ervoor dat elke microfoon is ondergebracht, terwijl de eenvoudige indicatie-LED u in staat stelt uw invoerniveau te controleren voor kristalheldere audio, elke keer weer. Elke AI-1 wordt ook geleverd met een gratis versie van Ableton Lite, zodat je meteen kunt beginnen met opnemen. Of je nu livestreamt of meerlagige muziek maakt, de AI-1 legt je sonische visie in elk detail vast.

RODE Centraal
RØDE Central is een gebruiksvriendelijke bijbehorende app voor de AI-1 (en andere RØDE-apparaten) waarmee u toegang hebt tot apparaatinformatie en kunt updaten naar de nieuwste firmware. De nieuwste firmwareversie voegt een groter versterkingsbereik toe voor betere prestaties met dynamische microfoons met een laag uitgangsvermogen. Om te updaten, download je RØDE Central hieronder en volg je de aanwijzingen.

Lees meer

Meegeleverd

 

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.