MAATREGELEN CORONAVIRUS

Update 12-01-2021:


Lockdown verlengd! Helaas de Lock down is verlengd t/m 9-2-2021. Pasfoto's maken op afspraak blijft mogelijk.Update 24-12-2020:


We mogen weer pasfoto's maken!


Alleen op afspraak mogen we weer pasfoto's maken. App ( 06-44666757 ) of mail info@digimaxx.nl  ons voor het maken van een afspraak


Kijk hier naar de actuele openingstijden. Let op, alleen op afspraak is het volgende mogelijk:


 • Pasfoto's
 • Service (Reparatie, sensor cleaning)
 • Afhalen magazijn


Voor verkoop van producten is de winkel helaas gesloten.


Update 15-12-2020,


Bezorging Regio Dordrecht, Breda en Rotterdam:


Op dit moment is het erg druk bij de vervoerders zoals Postnl, DHL, GLS en de vertragingen lopen helaas op. Woont u in de regio Dordrecht, en Breda neem dan contact met ons op. Bij bestellingen vanaf € 250,- bieden wij een persoonlijk aan huis service aan. Op deze manier heeft u voor de Kerst uw gewenste cadeau in huis.Onze winkel is alleen op afspraak geopend voor afhalen online bestellingen, retouren en service (Oa Reparatie en sensor reiniging ).Zakelijke klanten graag  HIER een afspraak maken.Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie RijksoverheidUpdate:


14-12-2020:


Totale Lock down. Vanaf vandaag (15-12-2020) moeten de niet essentiële winkels dicht, helaas vallen wij hier ook onder. Wat betekent dit voor u?


 • Wij mogen geen klanten in de winkel ontvangen maar afhalen van online bestellingen is wel mogelijk., 
 • Online verkopen gaan gewoon door. Alle bestellingen worden gewoon verstuurd maar door de landelijke drukte moet u rekening houden met een wat lagere bezorgtijd ( 1 tot 3 dagen). 
 • Service en informatie. Wij zijn gewoon bereikbaar tijdens onze normale openingstijden. Telefonisch kan soms ivm drukte soms wat lastiger zijn en daarvoor alvast mijn excuus. U kunt ons ook appen op nummer 06-44666757 we proberen dan ook zsm te beantwoorden. Via mail zijn we 24/7 bereikbaar. Dus wanneer u vragen heeft of graag iets wilt aanschaffen en benieuwd bent naar de speciale prijs neem dan contact met ons op.

Vanaf 14-10-2020 is er tot nader bericht geen koopavond.
Helaas neemt het aantal besmettingen weer enorm toe.  Door het toenemende aantal besmettingen is het belangrijk dat we met zijn alle afstand blijven houden en goed de handen wassen. In de winkel hebben we voldoende gel waarmee u uw handen kunt ontsmetten.


Wanneer u symptomen heeft willen we u vragen om niet naar de winkel te komen. Voor al uw vragen kunt u ons bellen, mailen of appen. Ook voor bestellingen kunnen we u via de telefoon, e-mail of de app helpen en adviseren.


Om zo zorgvuldig met het virus om te gaan is het niet mogelijk om nieuwe producten uit te pakken voor een demonstratie. We hebben gelukkig nog genoeg producten demonstratie klaar en indien gewenst zijn er handschoenen beschikbaar.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en zolang het mag en wij het zelf ook nog verantwoord vinden blijft de winkel open. ​Wat doen wij zelf en wat vragen we aan u:
 • Uiteraard blijft u welkom in de winkel maar wij vragen om afstand te houden en uw handen te ontsmetten.
 • Behoort u tot de risicogroepen of heeft u ziekteverschijnselen, dan vragen wij om alstublieft thuis te blijven.
 • De koopavond komt deze maand te vervallen. Verder houden we onze reguliere openingstijden aan.
 • Onze voorkeur gaat uit naar pinbetalingen en dat kan contactloos. Onze pin automaten worden na gebruik gereinigd.
 • Alle online bestelling blijven we met extra zorg behandelen. Het is voor iedereen een bijzondere en onzekere tijd en wij wensen iedereen heel veel sterkte toe. 


Digimaxx.nl