GoPro Karma Light + Harness Hero5/6

€ 699 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Standaard 5 jaar garantie
Een goede garantie staat voorop
In winkelwagen

GoPro Karma Light + Harnas Hero5/Hero6

De GoPro Karma is de drone speciaal ontworpen voor de Hero5. De Karma is een compacte, inklapbare drone en kan tot twintig minuten in de lucht blijven. De Karma heeft tevens een afneembare gimbal voor stabiele opnames uit de hand. De Karma wordt geleverd met een afstandsbediening met een flip-up touchscreen waarmee u volledige controle hebt over de bevestigde action cam maar ook live camerabeelden kunt bekijken. Met de GoPro Passenger App kunt u de drone ook met zijn tweeën bedienen. Zo kunt u de drone besturen met de controller terwijl een vriend gebruikmaakt van de app op een smartphone of tablet om de camera te bedienen of om instellingen wijzigen.


* Voor de Hero 4 is de harnas apart verkrijgbaar


Compact ontwerp
Eén van de grote uitdagingen bij het ontwerpen van de GoPro Karma was het formaat. Waar de actiecamera’s zelf steeds kleiner worden, is dit bij het maken van een drone nog niet zo eenvoudig. Maar in het geval van GoPro wel een vereiste omdat anders het voordeel van compacte actiecamera’s zou vervallen. Gelukkig is het gelukt om de GoPro Karma erg compact te houden. Dankzij zijn kleine formaat en geringe gewicht neemt u de drone gemakkelijk met u mee. En met de meegeleverde draagcase is het toestel ook nog eens beschermd tegen een stootje.


Geschikt voor beginners en experts
Een GoPro actiecamera besturen lukt veel mensen nog wel, maar een drone is van een andere orde. Desondanks is GoPro erin geslaagd om de drone toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep. Zelfs piloten die nog niet eerder een drone hebben gevlogen zullen geen moeite hebben om de Karma in de lucht te houden. Beginnende piloten zullen het gemak van de Karma drone ervaren terwijl gevorderde vliegers al snel gaan ontdekken wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe parel van GoPro.


GoPro Passenger app
Voortaan kunt u ook uw vrienden mee laten genieten van de beelden van uw GoPro. Hiervoor downloadt u gratis de GoPro Passenger app, beschikbaar voor iOS en Android. Zet deze app op uw smartphone of tablet en kijk live mee met de beelden van uw GoPro. Daarnaast is het met de GoPro Passenger app mogelijk om de camera te beheren tijdens het vliegen. Zo bepaalt u helemaal zelf wanneer de beste luchtfoto of –video maakt.


Vervangbare onderdelen
De GoPro Karma drone is vervaardigd uit de best mogelijke materialen, maar toch kan er altijd vervanging van onderdelen nodig zijn. Voor de GoPro Karma zijn er bijvoorbeeld vervangbare armen verkrijgbaar. Bang voor een ingewikkelde installatie? Niet nodig. Elk vervangbaar onderdeel voor deze drone wordt geleverd met alle materialen die u nodig hebt om zelf een onderdeel te vervangen. En kiest u voor GoPro Care dekking, dan ontvangt u alle vervangende onderdelen zelfs helemaal gratis.


Karma Stabilizer
Zeker wanneer er wat wind staat kan het lastig zijn om ‘gladde’ beelden op te nemen. Dat wil zeggen, beelden zonder schokkerige bewegingen. De Karma drone van GoPro heeft hier weinig last van dankzij de Karma Stabilizer. Dit onderdeel zorgt ervoor dat u te allen tijde adembenemende beelden kunt maken die eruit zien als een professionele productie. En hier hoeft u echt geen expert voor te zijn op foto- en videogebied.


Uitzonderlijk ontwerp
De GoPro Karma drone is natuurlijk zo compact mogelijk gemaakt om het toestel eenvoudig met u mee te kunnen nemen. Maar er is meer. Deze lichtgewicht drone is ook eenvoudig ‘op te klappen’. De armen en rotorbladen kunnen ingeklapt worden, zodat de drone nog compacter wordt. De bladen kunnen ook afgekoppeld worden voor extra gemak. Wanneer u vervolgens weer wilt gaan vliegen, vouwt u eenvoudig de armen uit, klikt u de bladen weer aan de armen en u bent klaar om te beginnen. Hiervoor is geen enkele technische kennis vereist.


No-fly zones
Het is niet overal toegestaan om te vliegen met drones. Daarnaast kan het ook gevaarlijk zijn om binnen bepaalde gebieden te komen. Met de GoPro Karma drone stelt u eenvoudig No-fly zones in. De drone zal dan automatisch wegsturen wanneer u deze gebieden in dreigt te vliegen. Handig is ook de ‘Land’ button. Wanneer u deze knop indrukt, keert de drone automatisch terug naar zijn beginpunt. Sterker nog, de drone zal volledig zelf landen.


Vrij zicht
De GoPro Karma drone is speciaal ontworpen om spectaculaire actiebeelden te maken. Alle onderdelen, waaronder de propellers, de armen en het landingsgestel zijn daarom zo gemonteerd dat ze niet in de weg zitten tijdens het maken van opnamen. Hierdoor geniet u van vrij zicht voor uw GoPro action cam en maakt u de meest verbluffende beelden vanuit de lucht.


Soepel bewegen en opstijgen
De Karma propellers zijn speciaal vormgegeven om sneller te kunnen opstijgen en soepel te kunnen bewegen. Dit is belangrijk om te garanderen dat u nooit meer een moment mist en dat u te allen tijde fantastische actiebeelden kunt opnemen. Een ander voordeel van het propellerontwerp bij de Karma drone is het verminderde geluid dat geproduceerd wordt. Zo wordt vliegen niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen een stuk aangenamer.


Rechte horizon
Dankzij de bolle lens van de GoPro camera’s krijgt u bij uitgebreide landschapfoto’s vaak afgeronde hoeken. Maar dankzij een speciale functie bij de nieuwe GoPro lijn kunt u ook een rechte horizon instellen. Hierdoor zien uw foto’s en video’s er nog natuurlijker uit en wordt de werkelijkheid 100% realistisch weergegeven. 


Vervang onderdelen zelf
Het vervangen van onderdelen van de GoPro Karma is geen enkel probleem. Het is niet langer nodig om uw drone weg te brengen naar een reparateur, u klikt de onderdelen eenvoudig los en monteert u de vervangende accessoires. Het vervangen van het landingsgestel is bijvoorbeeld slechts een kwestie van minuten. Alle onderdelen zijn optioneel verkrijgbaar, maar kunt u ook gratis krijgen wanneer u kiest voor GoPro Care. GoPro Care is verkrijgbaar tegen een meerprijs, maar vervolgens hoeft u zich niet meer druk te maken om de kosten van vervangende onderdelen.


Vervangbare batterij

De Karma drone van GoPro wordt standaard geleverd met een 5100 mAh 14,8 Volt batterij. Op deze batterij kunt u ongeveer 20 minuten vliegen en de batterij wordt in 1 uur volledig opgeladen. Wilt u langer kunnen vliegen met de GoPro Karma drone? Dan is het eenvoudig om extra batterijen te plaatsen of een krachtigere vervangbare batterij te gebruiken. Zo bepaalt u zelf hoe lang u kunt vliegen met de GoPro Karma drone.

Kenmerken GoPro Karma:


 • Geschikt voor de pro en de beginner
 • Makkelijk mee te nemen
 • Inclusief Harnas voor de GoPro Hero5
 • Afneembare Gimbal
 • Afstandsbediening met 5 inch touchscreen
 • Volledige controle over de gemonteerde action cam
 • One-Touch opstijgen en landen
 • Diverse vluchtmodi (Selfie, Cable Cam en Orbit)
 • Inclusief stabilizer handgreep voor handheld filmen
 • Tot twintig minuten vliegtijd op één acculading
 • Inclusief rugzak voor comfortabel en veilig vervoeren

 • Karma Drone
 • Karma Harnas voor de HERO5 en HERO6
 • Karma afstandsbediening met touchscreen
 • Karma stabilizer
 • Karma handgreep
 • Karma oplader
 • Karma accu
 • Zes propellers
 • Karma montagering
 • Karma rugzak
 • Gebruiksaanwijzing