H&Y K-Series MRC ND65000 grijsfilter 95mm (16 stops)

Aanbieding
€ 209 € 189 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten
5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden
In winkelwagen

H&Y K-Series MRC ND65000 grijsfilter 95mm (16 stops) voor H&Y K-Holder

De H&Y ND65000 is een rond filter, dat speciaal ontworpen is voor de filterhouder van het magnetische H&Y filtersysteem. Het is een extreem zwaar ND grijsfilter dat maar liefst 16 lichtstops corrigeert. Hierdoor creëer je de mogelijkheid om ook op kraakheldere dagen met lange sluitertijden (van ongeveer 2 minuten) te werken. Je klikt het filter eenvoudig en snel in de H&Y filterhouder (niet meegeleverd).


Zwaar grijsfilter met een correctie van 16 stops

Het H&Y ND65000 grijsfilter corrigeert maar liefst 16 stops licht. Daarom is dit filter te plaatsen onder de zwaardere grijsfilters. Dit filter maakt het mogelijk om overdag met erg lange sluitertijden te werken. Hierdoor heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om overdag een rivier of waterval in het bos te fotograferen en hierbij een lange sluitertijd te gebruiken, wat voor een heel glad en strak wateroppervlak zorgt. Is de zon fel aan de horizon? Dan zou je nog een grijsverloop insteekfilter vóór het grijsfilter kunnen plaatsen om de lucht te corrigeren. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Oersterk Gorilla® III Glass met Nano Coating

Alle K-Series filters zijn gemaakt van het oerdegelijke Gorilla® III Glass. Dit glas is extreem kras-, stoot- en valbestendig, zorgt voor een ongekend hoge lichttransmissie en reduceert reflecties. Daarnaast zorgt het voor een uitstekende kleurneutraliteit. De AS Nano coating houdt de filters schoon en maakt het makkelijk om vuil, stof of vocht van het glasoppervlak te verwijderen.


H&Y Filterhouder set met polarisatiefilter

Dit ND65000 filter is onderdeel van het H&Y filtersysteem. Om dit systeem te kunnen gebruiken, heb je de H&Y Filter Holder* nodig (niet meegeleverd). Op deze filterhouder zijn alle filters uit de K-series magnetisch te bevestigen. Bij deze houder voor filters worden 4 adapterringen (67, 72, 77, 82 mm) meegeleverd. Voor andere filtermaten kun je uiteraard je eigen adapterring gebruiken. Meegeleverd bij deze filterhouder is een circulair polarisatiefilter. Dit ronde filter plaats je in de filterhouder en via het handige wieltje op het filter kun je het gewenste polarisatie effect altijd instellen. H&Y heeft ook een aantal ronde grijsfilters en ND/pol combinaties die je in de houder kunt klikken, deze zijn los verkrijgbaar. Omdat je de rechthoekige grijsverloopfilters voor het polarisatiefilter plaatst, blijft de werking van beide filters behouden. Wil je dit systeem gebruiken, maar heb je al vierkante of rechthoekige filters? Dan zijn er losse magnetische frames verkrijgbaar, waar je jouw eigen filters in kunt klikken.


* Geschikt voor de optionele K&Y K-Holder

H&Y filters, innovatieve kwaliteit!

H&Y werd in 2009 opgericht in Hong Kong en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige camerafilters. Inmiddels heeft H&Y verschillende patenten op haar naam staan en levert het bedrijf ook onderdelen aan verschillende bekende merken. De H&Y filters worden met veel enthousiasme gebruikt door professionele- en hobbyfotografen over de hele wereld.

  • H&Y 95mm ND65000 Filter
  • Tasje