fbpx
Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
UV Filters

Hoya 55mm HDX UV Filter

HOYA's HDX filterserie vormt wereldwijd de topklasse. De kwaliteitscontroles tijdens de productie zijn streng. Aan de kwaliteit van de HD filters merk je dat HOYA 's wereld grootste optiekfabrikant is. Kennis, ervaring en ongeëvenaarde productiemogelijkheden komen samen in dit topproduct.

€ 59,95
€ 10,40
Levertijd onbekend

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Hoya HDX UV Filter 55mm

Hoya HDX UV filters behoren tot de beste UV filters die er zijn. De HDX UV filters worden voornamelijk toegepast als beschermfilter maar waar hoge UV concentratie is, bijvoorbeeld in de bergen zorgt het filter ook voor een mooi contrast.Met speciaal gehard optisch glas is het Hoya HDX UV-filter een geweldig fotografie-filter, dat onder alle omstandigheden optimaal presteert. Aan beide zijdes van het filter zijn acht coatingslagen aangebracht, waardoor de lichtdoorlaatbaarheid op 99,4% blijft en geen enkele kleurzweem toelaat. Het HDX filter is absoluut kleurneutraal en verbetert dankzij de goede coating de prestaties van een gemiddelde lens door het wegnemen van reflecties voordat die in het objectief binnenkomen.


Hard glas en harde topcoating

Door zijn bijzondere samenstelling en productietechniek is het HOYA HD glas vier keer harder dan het filterglas van andere merken. Dat betekent dat het veel beter bestand is tegen stoten en krassen. Ook de bovenste coatinglaag (aan beide zijden van het filterglas) is onder een hoge temperatuur op het filter aangebracht. Daardoor bevat deze laag geen poriën en is zij buitengewoon hard en glad. Vet, watedruppels, vingerafdrukken, stof of modder, het kan er allemaal eenvoudig van af worden geveegd.


Klemvatting

Filters van andere merken, en ook alle andere klassen van onszelf, zijn gemaakt door een filterglas met schroef- of klemringetjes in de vatting te plaatsen. Maar HOYA weet een betere methode: verhit klemmen. De filterring wordt op een hoge temperatuur gebracht, waardoor het uitzet. Dan wordt het filterglas erin geplaatst en wordt een uitsparing in de aluminiumvatting rond de glasrand geperst. Als de vatting is afgekoeld, zijn vatting en glas tot een hechte eenheid samengebracht. Het glas is totaal verzegeld binnen de vatting, daardoor kan geen licht toetreden, maar ook geen vocht. Toch is een HDX filtervatting nog steeds ultra-slim: ultra dun dus. HD filters zijn bij uitstek geschikt voor fotografie met (super) groothoeken.

Lees meer

Specificaties

Taal handleiding Camerafilter
Universeel;Duits;Engels;Frans;Geen taal;Nederlands
Kleur
Zwart
Type filter camerafilter
UV Filter
Objectief
Merk
Hoya
Filtermaat
55mm
Lees meer

Meegeleverd

  • Slim case

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.