Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Systeem camera's

Canon EOS R10 Body + MT ADP EF-EOS R

De EOS R10 is een sterke allrounder – met indrukwekkende foto- en videoprestaties voor lifestyle creators en fotografen die veel onderweg zijn.
€ 999,00
€ 173,38
Kies uw kit
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Canon EOS R10 Body

De EOS R10 is een systeem camera met APS-C sensor. De R10 is compact, zeer veelzijdig en een ideale camera om mee te beginnen of om je verder te ontwikkelen. Of je nu overstapt van een smartphone of een spiegelreflexcamera, met de EOS R10 kun je snel aan de slag en op nieuwe creatieve manieren fotograferen. Maar ook voor filmen en vloggen is de EOS R10 echt ideaal. Maak geweldige video's met dezelfde camera die je gebruikt om prachtige foto's te maken. De EOS R10 is een zeer capabele contentcreator waarmee je jouw verhaal kunt vertellen, met foto's of bewegende beelden. Omdat de EOS R10 is gebouwd rond een APS-C-sensor, bieden lenzen een 1,6x groter telefotobereik dan equivalente brandpuntsafstanden op een full-frame camera. Kom in de buurt van je onderwerp voor beeldvullende, indrukwekkende wildlife-foto's en opnamen vol actie.

Bent u opzoek naar een gebruiksvriendelijk APS-C systeem camera met veel mogelijkheden, snel en compact ? Dan is de EOS R10 zeker een aanrader.

Ga overal op verkenning uit

De perfecte volgende stap in fotografie. Of je nu overstapt van je eerste spiegelreflexcamera of van een smartphone of compactcamera, de EOS R10 biedt je gewoon meer. Meer technologie, meer eigenschappen, meer draagbaarheid, meer creativiteit.

Ervaar een nieuw type autofocus

De EOS R10 herkent mensen, voertuigen en dieren, zoals katten, honden en vogels, en volgt ze terwijl ze overal in het frame bewegen8. Zelfs snel bewegende onderwerpen worden haarscherp vastgelegd.
Wanneer je mensen fotografeert, geeft de EOS R10 eerst prioriteit aan de ogen van je onderwerp: dat zijn immers het 'venster naar de ziel'. Als deze niet zichtbaar zijn, wordt het gezicht gevolgd. En als je onderwerp even wegdraait, wordt het hoofd gevolgd en daarna het lichaam.

Sneller

Reageer instinctief en leg vluchtige momenten vast met high-speed opnamen die ideaal zijn voor wildlife- en sportfotografie. De EOS R10 kan continue reeksen RAW-, JPEG- of HEIF-opnamen vastleggen met maximaal 15 frames1 per seconde (of 23 fps5 met de elektronische sluiter van de camera). Terwijl de camera het onderwerp over het frame volgt, worden de scherpstelling en belichting voortdurend aangepast aan de veranderende scène.

 

Vluchtige momenten vastleggen

In de RAW Burst-modus kunnen foto's worden vastgelegd met maximaal 30 fps, bijgesneden tot 75 procent, waarbij de foto's worden opgeslagen in één videobestand, zodat ze netjes en eenvoudig kunnen worden geordend. Afzonderlijke beelden kunnen vervolgens worden geëxtraheerd, verwerkt en bewerkt met de gratis DPP-software (Digital Photo Professional). Wanneer Pre-Shooting is ingeschakeld in het menu van de camera, legt de EOS R10 0,5 seconden actie vast voordat de ontspanknop wordt ingedrukt, zodat je dat magische perfecte moment altijd zal vastleggen.

Snelle reactie

De camera reageert ook snel op je opdrachten, waardoor je een enorm voordeel hebt bij het vastleggen van een beslissend moment. De DIGIC X-processor zorgt voor een snelle bediening en minimale vertraging of verduistering in de zoeker, zodat je altijd verbonden bent met je onderwerp.


 

Simpelweg geweldig: 4K die alle verwachtingen overtreft

Documenteer je reisavonturen vol actie in prachtige 4K/30p-video, geproduceerd door oversampling van 6K-uitvoer van de sensor met 24,2 Megapixel van de EOS R10. De resultaten zijn simpelweg prachtig: haarscherpe, heldere beelden met krachtige, natuurlijke kleuren. Het beeldmateriaal ziet er op een 4K-tv geweldig uit en kan ook worden bijgesneden terwijl je de beelden bewerkt, zonder kwaliteitsverlies als je van plan bent om Full HD-resolutie toe te passen.

Ook beschikbaar is vastleggen in 4K/60p1, voor supervloeiende reproductie van bewegende objecten en beeldmateriaal dat kan worden vertraagd tijdens de bewerking, voor prachtige slow motion-effecten die grote indruk zullen maken op je volgers. Sterker nog: wanneer je beelden vastlegt in Full HD-resolutie, kun je framerates tot 120p gebruiken, waardoor nog meer subtiele beweging wordt weergegeven. Dit is een goede optie voor snelbewegende actie, van de sportdag op school tot de voetbalwedstrijd van je team.

Voor onderwerpen die langzaam bewegen en scènes die langzaam veranderen, kun je de 4K- en Full HD-timelapsemodi van de EOS R10 gebruiken. Dit levert spectaculaire resultaten op. Ook aanwezig: HDR PQ-compatibiliteit voor extra flexibiliteit tijdens de nabewerkingsfase.

 
Canon EOS R10 - Flexibiliteit
 
 

Volledige controle

Wanneer je levensgebeurtenissen vastlegt met video, kun je de EOS R10 zo automatisch of handmatig gebruiken als je maar wilt. Gebruikers die graag de touwtjes in handen hebben, zullen blij zijn met functies zoals focus peaking, waarmee essentiële scherpte wordt geïdentificeerd en de zogenaamde 'zebra's', scènegebieden die overbelicht zijn en daardoor een kenmerkend gestreept zebrapatroon hebben.

Je kunt langer opnemen met de EOS R10 dan met andere hybride camera's; tot wel twee uur langer zelfs2. Dat is ideaal voor het filmen van live evenementen zoals concerten of theatervoorstellingen, of wanneer je interviews afneemt en je de camera wilt laten opnemen wanneer je vragen stelt.

 
 

De perfecte balans

Een van de factoren die van de EOS R10 zo'n veelzijdige allrounder maakt, is de ideale balans tussen snelheid, resolutie en prestaties bij weinig licht. Van indrukwekkende landschappen, badend in gouden zonlicht, tot spontane straatportretten in de schemering: dit is een camera die je voor alle momenten kunt gebruiken.

Door een sensor met 24,2 Megapixel en DIGIC X levert de camera ongeëvenaarde prestaties bij allerlei soorten belichting, dankzij een standaard ISO-gevoeligheid van ISO 100 tot ISO 32.000 (uitbreidbaar tot ISO 52.100). De camera heeft zelfs een ingebouwde flitser om net dat beetje extra toe te voegen als je dat nodig hebt.

 
Lees meer

Meegeleverd

  • Camerabehuizing EOS R10 body

  • Canon EF-RF adapter
  • Camera Cover R-F-5

  • Camerariem ER-R10

  • Shoe Cover ER-SC2

  • Battery Charger LC-E17E

  • Battery Pack LP-E17

  • Accubeschermkap

  • AC-kabel

  • Gebruikershandleiding

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Kits

Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm + MT ADP EF-EOS R

Een camera die zo veelzijdig is dat deze vrijwel alles ...
€ 1119,00
€ 194,21
Winkelvoorraad 

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm + MT ADP EF-EOS R

Een camera die zo veelzijdig is dat deze vrijwel alles ...
€ 1389,00
€ 241,07
Levertijd onbekend

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm

Een camera die zo veelzijdig is dat deze vrijwel alles ...
€ 1339,00
€ 232,39
Levertijd onbekend

Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm

Een camera die zo veelzijdig is dat deze vrijwel alles ...
€ 1079,00
€ 187,26
Winkelvoorraad 

Stel je eigen kit samen


Bestel onderstaande compatible objectieven los of vraag om de setprijs met de Canon EOS R10 Body + MT ADP EF-EOS R

Artikelen

€ 3249,00
€ 563,88
Levertijd 4 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
€ 1069,00
€ 185,53
€ 2449,00
€ 425,03
€ 2849,00
€ 494,45
€ 219,00
€ 38,01
€ 2375,00
€ 412,19
€ 1799,00
€ 312,22
€ 1579,00
€ 1489,00
€ 258,42
€ 1749,00
€ 303,55

Ook interessant

Misschien bent u ook op zoek naar de onderstaande bijpassende producten

5% korting op alle geheugenkaarten bij aanschaf systeem camera's

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.