Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Systeem camera's

Canon EOS R6 Mark II Body pre-order

Canon EOS R6 Mark II pre-order. € 50,- is het pre-order bedrag het restant van € 2879,- wordt bij levering afgerekend.
€ 50,00
€ 8,68
Levertijd onbekend

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Canon EOS R6 Mark II Body pre-order

Let op! De vijftig euro is een aanbetaling voor de pre-order. Het resterende bedrag van 2879 euro reken je af zodra de camera wordt geleverd. 

De R6 Mark II is misschien wel de eerste echte foto en videocamera in 1. 

AI-geprogrammeerde AF die het onderwerp in het frame nauwgezet volgt

Dual Pixel CMOS AF II detecteert en volgt op intelligente wijze onderwerpen, zodat ze de hele tijd scherp in beeld blijven. De EOS R6 MARK II herkent een groot aantal onderwerpen, waaronder mensen, voertuigen en dieren, en beschikt nu over een Auto-modus die het onderwerptype voor je kiest.

Leg vergankelijke momenten in de tijd vast

Leg razendsnel voorbijgaande momenten vast met een snelheid tot 40 fps met de elektronische sluiter van de camera, met gelijktijdige AE- en AF-tracking. Er is ook een mechanische sluiter van 12 fps beschikbaar, evenals een RAW-burst-modus van 30 fps met pre-shooting, waarmee fotografen momenten kunnen vastleggen nog voordat de knop wordt ingedrukt.

Optische IS gecombineerd met IBIS

De EOS R6 MARK II combineert de optische IS in de lens met in-body IS voor maximaal 8 stops stabilisatie. Bij het maken van video-opnamen speelt ook Movie Digital IS een rol, dat beeldmateriaal produceert dat lijkt te zijn opgenomen met een dolly of gimbal.

De ideale resoluties

Een nieuw ontwikkelde sensor van 24,2 Megapixel biedt een ideale balans tussen resolutie, snelheid en prestaties bij weinig licht.

Professionele video binnen handbereik

Leg hoogwaardige oversamplede 4K 60p-video vast met gebruik van de volledige breedte van de camerasensor. Er kunnen ook 6K ProRes RAW-opnamen worden gemaakt, met een externe Atomos Ninja V+-recorder. Full HD-video tot 180p biedt fantastische slow
motion-effecten, terwijl HDR PQ en HDR Movie extra details in de schaduwen en hooglichten naar voren halen. Met de focus-breathing-correctie kun je scherpstellen als een professional.

Zien in het donker

Automatische scherpstelling bij weinig licht tot wel -6,5 EV, ofwel minder dan het licht bij halvemaan. De maximale gevoeligheid van ISO 102400 (uitbreidbaar tot ISO 204800) en Canon’s toonaangevende 8-stop IS zijn de perfecte hulpmiddelen om de sfeer van elke gelegenheid vast te leggen gebruikmakend van omgevingslicht.

Ontwerp doet ertoe

Bij het ontwerpen van een nieuwe EOS gebruikt Canon haar decennialange ervaring om ervoor te zorgen dat de camera aanvoelt als een verlengstuk van je creatieve geest. Daar is Canon in geslaagd met de EOS R6 MARK II, dankzij een EVF met 3,6 miljoen dots en 120 fps en de ergonomisch geplaatste, aanpasbare bedieningselementen, dubbele UHS-II SD-kaarten waarmee je back-ups kunt maken en bestanden kunt ordenen terwijl je opnamen maakt, en het weerbestendige ontwerp zodat je gewoon kunt doorgaan met opnamen maken ongeacht de omstandigheden.

Blijf verbonden

Deel foto's en video’s met je online publiek en bedien de EOS R6 Mark II wireless vanaf je smartphone of computer, dankzij verbeterde ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth. Voor de ultieme beeldkwaliteit verwerk je RAW-bestanden in de image.canon-cloudomgeving.

 

Lees meer

Specificaties

Merk
Canon
Kantelbaar LCD
Ja
Touch screen / aanraakscherm
Ja
Lees meer

Meegeleverd

  • EOS R6 Mark II Body
  • Camera Cover R-F-5
  • Shoe cover ER-SC2
  • Strap ER-EOS R6 Mark II
  • Battery Charger LC-E6E
  • Battery Pack LP-E6NH
  • Accubeschermkap
  • AC-kabel (EU/SK)
  • Gebruikershandleiding (EU)

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Aanbevolen SDXC V90 Geheugenkaarten

Aanbevolen CFexpress type B Geheugenkaarten

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.