Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Systeem camera's

Panasonic Lumix S5II Body

Panasonic Lumix S5II Body. Maak kennis met de LUMIX S5II - begin van een nieuwe fase voor LUMIX. Met onbeperkte creatieve mogelijkheden helpen deze veelzijdige hybride full-frame spiegelloze camera's je om verbluffende content vast te leggen in elke situatie.
€ 2199,00
€ 381,64
Kies uw kit
Levertijd onbekend

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Panasonic Lumix S5II Body

Voorzien van een nieuwe 24-megapixel 35mm full-frame CMOS-sensor en beeldprocessor. Het is de eerste LUMIX-camera met een sensor die Hybrid Detection Auto-Focus ondersteunt. De nieuwe processor realiseert een superieure beeldkwaliteit en maakt video-opnames bij een hoge bitsnelheid mogelijk.

Geavanceerde functies zoals PDAF en I.S. (Beeldstabilisatie) maken het gebruik van de LUMIX S5II een echt lonende ervaring. Leg hoogwaardige foto's en video's vast met onbeperkt opnemen en geniet van verbeterde mobiliteit met deze compacte full-frame spiegelloze camera.

De S5II maakt gebruik van een nieuw Phase Hybrid AF-systeem dat PDAF combineert met Contrast Detect AF. Omdat het nieuwe systeem snel en betrouwbaar is en 779-area lichtmeting biedt, kan het onderwerpen detecteren in lastige omstandigheden zoals bij weinig omgevingslicht en tegenlicht. Is er eenmaal scherp gesteld op een onderwerp, dan zal de camera het onderwerp blijven volgen, zelfs als er zich andere bewegende voorwerpen in beeld bevinden. Continuous AF tijdens het zoome en micro AF-aanpassingen zijn ook mogelijk.


 Een groot aantal videofuncties en opnameopties 

De nieuwe processor geeft de S5II video opnamemogelijkheden zoals intern 4:2:0 10-bit 6K (3:2) en 5,9K (16:9) bij 30 fps en 4:2:2 C4K en 4K bij tot 60 fps. Een nieuw plat warmte beheersysteem maakt onbeperkte opnametijden 2 mogelijk zonder dat er concessies zijn gedaan op de lichtgewicht camerabody. De camera ondersteunt ook HFR (High Frame Rate) opnames bij tot 120 fps en Slow & Quick-opnames bij tot 180 fps. 

 De Lumix S5II biedt verschillende beeldprofielen, waaronder 14+ stops VLog/V-Gamut naast een nieuwe REAL TIME LUT-functie waardoor het mogelijk is om kleurgradatie-LUT's te uploaden naar een SD-kaart en ze direct toe te passen in de camera in plaats van tijdens de nabewerking. 

 In reactie op verzoeken van professionele gebruikers zijn functies als Waveform Monitor, Vector Scope en Zebra Pattern toegevoegd naast System Frequency (24,00 Hz) en Synchro Scan. 

Met de ingebouwde microfoon of een externe microfoon kan duidelijke, realistische 48 kHz/24-bit audio worden opgenomen, en met externe en XLRmicrofoons zijn hoge resolutie 96 kHz/24-bit opnames mogelijk.


Professionele foto- en videoprestaties 

 Dankzij een groot aantal nieuwe en verbeterde functies levert de LUMIX S5II werkelijk verbluffende foto- en videoprestaties, waaronder snelle burstopnames tot 9 fps met mechanische sluiter en 30 fps met elektronische sluiter (er kunnen 300 beelden worden vastgelegd). 

 Ook beschikt de camera over een 96-megapixel High Resolution Mode (JPEG/RAW) en Dual Native ISO-gevoeligheid, wat ruis onderdrukt en een maximale ISO-waarde van 51200 (204800 als gekozen wordt voor Extended) mogelijk maakt. 

 De LUMIX S5II is ook voorzien van een verbeterd beeldstabilisatie systeem om nog gemakkelijker opnames te kunnen maken vanuit de hand in uiteenlopende omstandigheden en situaties. 

 De nieuwe Active I.S. maakt uiterst stabiele video-opnames mogelijk door optimalisatie van de horizontale-, verticale- en rotatiecorrectie. Vergeleken met conventionele stabilisatie compenseert Active I.S. tot 200%. Het is bijzonder effectief in omstandigheden waarin het maken van opnames uit de hand doorgaans lastig is, zoals bij het gebruik van telelenzen of filmen tijdens het lopen.


Eenvoudige en superieure bedieningsmogelijkheden

De LUMIX S5II biedt geavanceerde opnamemogelijkheden, waardoor makers uitstekende resultaten kunnen bereiken met een minimale workflow. Dit dankzij functies als AWB Lock, MF Assist (mogelijk bij het maken van zowel video's6 als foto's) en een nieuwe Live Crop-functie, die het hele sensoroppervlak gebruikt voor het vastleggen van videobeelden zodat de gebruiker daar later 4K en FHD beelden uit kan halen. 

De gebruiksvriendelijkheid is verder verbeterd door de nieuwe gemakkelijk bedienbare in acht richtingen te bewegen joystick, de uitgebreide draaiknop, het vrij kantelbare touch control scherm van 3,0 inch en de grote OLED Live View Finder van 3.680K-pixels.


Toonaangevende betrouwbaarheid en connectiviteit 

 De Lumix S5II is robuust gebouwd met een gegoten voor- en achterframe van een magnesiumlegering en een spatwater bestendige- en stofdichte constructie voor gebruik op locatie in de meest uiteenlopende situaties. 

De connectiviteit is verbeterd ten opzichte van de LUMIX S5. De LUMIX S5II is voorzien van een full-size HDMI Type A- en snelle USB 3.2 Gen 2-aansluiting plus een kabelhouder om te voorkomen dat de kabel plotseling losschiet. 

De draadloze connectiviteit is ook verbeterd. Wi-Fi 5GHz en 2,4Ghz zorgen samen voor snelle, stabiele communicatie met smartphones en tablets. 

Twee kaartsleuven (beide UHS-II) ondersteunen Relay Recording, Backup Recording en Allocation Recording en de krachtige batterij van 2.200 mAh kan worden opgeladen via wisselstroom of USB.


Belangrijke Eigenschappen Panasonic Lumix S5II:

Phase Hybrid AF voor agressieve opnamen
Het belangrijkste bij autofocus is betrouwbaarheid. De nieuwe Phase Hybrid AF levert snelheid en nauwkeurigheid om u te helpen het doelonderwerp vast te leggen, zelfs in de meest uitdagende scènes waar meerdere onderwerpen bij betrokken zijn, en zelfs in omgevingen met tegenlicht of weinig licht.

Ideaal voor fotograferen terwijl u loopt: Active I.S. Technologie
Nieuwe Active I.S. laat je lopen en schieten tegelijk. Door de status van camerabewegingen te bepalen en correctieratio's te optimaliseren, kan Active I.S. zelfs significante camerabewegingen compenseren, ongeveer 200%  meer dan conventionele systemen.

Warmtebeheer voor onbeperkte opnametijd
4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p onbeperkte opnametijd. Met een compacte behuizing die gelijk is aan die van de S5, maakt de nieuwe geoptimaliseerde warmte afvoerstructuur van de LUMIX S5II langdurige opname mogelijk, zelfs bij opnamen met zware belasting (bijv. video via 4K, HFR-video). Een speciaal ingebouwde ventilator zorgt extra verkoeling.

Het streven van LUMIX naar superieure beeldkwaliteit
De nieuwe engine levert levensechtere kleuren, een fijnere resolutie en een natuurlijk driedimensionaal effect, en in combinatie met Dual Native ISO-technologie wordt ruis effectief onderdrukt, zelfs bij opnamen met ultrahoge gevoeligheden, waardoor zelfs donkere gebieden prachtig worden weergegeven.

Eenvoudige kleurcorrectie met REAL TIME LUT
Door LUT aangebrachte foto's en video's kunnen intern worden opgenomen zonder speciale software. Zelfs als je geen gespecialiseerde bewerkingsvaardigheden hebt, helpt de camera je om je uitdrukkingsbereik zoveel uit te breiden als je wilt.

Robuust lichaam voor een breed scala aan weersomstandigheden
De camera kan worden gebruikt in een breed scala aan weersomstandigheden. Het duurzame volledig gegoten frame van magnesiumlegering en de afdichting van alle verbindingen, (draai) knoppen maken het stof- en spatbestendig

Intuïtieve bediening
Dankzij de intuïtieve, goed berekende lay-out en joystick met 8 richtingen kunt u het scherpstelgebied eenvoudig met één duim nauwkeurig selecteren om zo sne tel fotograferen.


Klik hier voor de technische specificaties

Lees meer

Specificaties

Lees meer

Meegeleverd

  • Panasonic S5II Body
  • Behuizingsdop
  • flitsbescherming
  • afdekking voor de batterijgreepconnector
  • schouderriem
  • Accu
  • AC-adapter
  • USB-aansluitkabel (A-C)

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Stel je eigen kit samen


Bestel onderstaande compatible objectieven los of vraag om de setprijs met de Panasonic Lumix S5II Body

Artikelen

Levertijd > dan 5 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
Levertijd > dan 5 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
Levertijd > dan 5 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
€ 1499,00
€ 260,16
Levertijd > dan 5 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
€ 899,00
€ 819,00
€ 142,14
Levertijd > dan 5 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
Levertijd > dan 5 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
€ 1599,00
€ 277,51
Levertijd 4 dagen 
Combinatieprijs aanvragen
€ 899,00
€ 799,00 na cashback
€ 156,02
€ 889,00
€ 789,00 na cashback
€ 154,29
€ 399,00
€ 69,25
€ 1149,00
€ 1049,00 na cashback
€ 199,41

Aanbevolen SDXC V90 Geheugenkaarten

Aanbevolen SDHC / SDXC Geheugenkaarten

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.