Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Systeem camera's

Sony A7 IV Body + Sony 24mm 2.5G

Sony A7 IV Body met de compacte 24mm 2.5g. 

€ 3498,00
€ 3298,00 na cashback
€ 607,09
Kies uw kit
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Sony A7 IV Body + SEL 24mm f/2.5G

De levensechte resolutie en de opmerkelijke autofocus met AI maken het aanbod aan topfuncties van de α7 IV compleet. Deze camera heeft het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beeldtechnologie. 

De Sony A7IV is de langverwachte opvolger van de A7III, één van Sony's meest populaire full frame systeemcamera. De verwachting is dat de A7IV op veel punten sterk is verbeterd. Denk aan snelheid, videokwaliteit, hogere resolutie, nieuw 3" volledig draai en kantelbaar lcd-touchscreen, beeldstabilisatie en nog veel meer.  We verwachten de onderstaande specificaties maar niets is nog zeker. Wat wel zeker is dat de A7IV in het begin schaars zal zijn, net zoals de Sony A1 dat was en is.


Gloednieuwe full-frame, achterverlichte CMOS-beeldsensor met 33 MP1 

De krachtige Exmor R™ CMOS-beeldsensor met 33,0 megapixels1 van de α7 IV heeft een hoge uitleessnelheid, een hoge gevoeligheid, weinig ruis en een zeer nauwkeurige kleurreproductie, waardoor u foto's en films van buitengewone beeldkwaliteit maakt. 


Grensverleggende beeldverwerking met BIONZ XR™

De α7 IV heeft nieuwste beeldverwerkingsprocessor voor betere prestaties met meer beeldkwaliteit en kleurreproductie. U kunt comfortabel continu fotograferen door de hoge verwerkingssnelheden en de camera zelfs tijdens een gegevensoverdracht bedienen.


Hogere resolutie en betere kleurreproductie

Super beeldkwaliteit met de nieuwe 33 MP beeldsensor1 en verwerkingsprocessor

De verbeteringen aan de α7 IV en de krachtige Exmor R-sensor ervan gaan veel verder dan het grotere aantal pixels en de hogere resolutie dan de α7 III: het is een grote stap voorwaarts in de beeldtechnologie van Sony. Ervaar nieuwe kleurgradaties en een gedetailleerde en natuurlijke weergave van texturen, zoals de zachte menselijke huid.


Schitterende foto's met minder ruis.

 

Voortbouwend op de achterverlichte beeldsensor produceert de BIONZ XR-engine nog hogere subjectieve resolutie met prachtige details en textuur, zelfs bij een gemiddelde tot hoge gevoeligheidsbereik. De ruis is indrukwekkend beperkt binnen het hele standaardbereik van ISO 100-51.200 (uitbreidbaar naar ISO 50-204800 voor foto's en ISO 100-102400 voor video's.)


Breed dynamisch bereik van 15 stops

De α7 IV benut het volledige dynamisch bereik van 15 stops2 en gebuikt de beeldgegevens uit de 33,0 megapixels1 van de sensor om bijzonder delicate details van landschappen en scènes weer te geven. De verbluffende beeldkwaliteit is het resultaat van ongeëvenaarde ervaring van Sony in foto- en filmtechniek.


Optische beeldstabilisatie over 5 assen

Max. 5,5-stapen sluitertijdcompensatie van de stabilisatie-unit in behuizing

De high-precision stabilisatie-unit en gyroscoopsensoren van de α7 IV werken samen met beeldstabilisatiealgoritmen om een sluitertijdcompensatie van maximaal 5,5 stappen te bereiken voor optimale prestaties van de camera's beeldsensor met 33,0 MP.


De slimme realtime AI-tracking van Sony 

 

Ons unieke algoritme voor onderwerpherkenning analyseert kleur, patroon (helderheid) en afstand tot het onderwerp (diepte) om realtime ruimtelijke informatie te verwerken. AI detecteert en volgt zeer nauwkeurig de ogen en het gezicht van het onderwerp (mens, dier of vogel). U selecteert het onderwerp; de camera doet de rest. 


Verbeterde realtime eye-AF van Sony 

De optie stelt scherp op het oog zodat u zich kunt richten op compositie 

Door de nieuwste beeldverwerkingsprocessor is de realtime eye-AF veel sneller, ook als het onderwerp naar boven, naar beneden of opzij kijkt. Met Touch Tracking activeert u met een aanraking op het scherm realtime tracking voor ieder onderwerp waarbij tegelijkertijd realtime eye-AF start zodra er een oog wordt gedetecteerd. 


Eenvoudig foto's van huisdieren maken 

Snelle, nauwkeurige scherpstelling voor moeilijke dierenfoto's

Als u vooraf de onderwerpherkenning van de camera instelt op "Dier" detecteert en volgt u de ogen van een dier automatisch voor betere foto's en video's van zowel wilde dieren als huisdieren. De detectie van dierenogen is verbeterd met een betrouwbare tracking en nauwkeurige scherpstelling, zelfs met de snuit van het dier ondersteboven.


Realtime eye-autofocus voor vogels10 

Detectie van vogelogen wordt ondersteund voor zowel foto's als films

Detectie van vogelogen wordt voor het eerst in de α-serie ondersteund voor zowel foto's als films. U hoeft enkel de voorinstelling van het onderwerp in te stellen op "Vogel". Met de verbluffende snelheid en precisie van de camera kan een specifieke vogel automatisch worden gevolgd10 en het maakt hierbij niet uit of de vogel rustig op een tak zit of vliegt. De stabiele scherpstelling blijft op het oog gericht, ongeacht eventuele snelle en onvoorspelbare bewegingen.


 


Films van 4K 60p11 met vloeiende natuurlijke opnamen

U kunt nu films opnemen in maar liefst 4K met 60p11 met volledige pixeluitlezing zonder pixelsamenvoeging, dankzij de gloednieuwe beeldsensor en het brede dynamische bereik van de α7 IV voor vloeiende beelden van snel bewegende onderwerpen.


7K12-oversampling voor expressieve, rijk gedetailleerde beelden 

Bij filmopnamen in 4K13 met maximaal 30p is full-frame 7K-oversampling mogelijk, wat zorgt een hoge resolutie in 4K13 en rijke details. Selecteer de modus die het beste past bij uw behoefte en laat de camera de rest doen.


Kies uw look voor films met meer zeggingskracht

Ondersteuning voor S-Cinetone™, Creative Look en S-Log

The S-Cinetone-kleurenmatrix is gebaseerd op de technologie die is ontstaan tijdens de ontwikkeling van de CineAlta-camera's, zoals de VENICE. Deze matrix zorgt voor een indrukwekkende look met mooie huidtinten zonder nabewerking. De Creative Look-voorinstellingen bieden nog meer interessante visuele effecten in de camera. Of gebruik S-Log-gamma om het volledige dynamisch bereik van de camera (meer dab 15 stops17) te benutten voor vloeiendere nabewerkingsworkflows.

 

Klik hier voor de volledige beschrijving


 

Wilt u uw huidige camera inruilen voor de nieuwe A7 IV? Dat kan, wij geven zeer hoge inruilprijzen. Benieuwd? Klik dan hier en vraag naar uw inruilprijs.

Lees meer

Specificaties

Lees meer

Meegeleverd

  • Sony A7 IV Body
  • Sony SEL 24mm 2.5g
  • Bodydop
  • Oogschelp
  • Accu
  • AC-adapter
  • Hotshoe afdekkapje
  • USB-A naar USB-C-kabel (USB 3.2)
  • Schouderriem
  • Gebruiksaanwijzing

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Kits

Sony A7 IV + 28-70mm

Sony A7 IV  Meer dan standaard.Voor de nieuwe ...
€ 2999,00
€ 520,49
Winkelvoorraad 

Sony A7 IV Body + Sony 40mm G

Sony A7 IV Body met de compacte ...
€ 3498,00
€ 3298,00 na cashback
€ 607,09
Winkelvoorraad 

Sony A7 IV Body + Sony 50mm 2.5G

Sony A7 IV Body met de compacte 50mm ...
€ 3498,00
€ 3298,00 na cashback
€ 607,09
Winkelvoorraad 

Sony A7 IV Body + Sony 24mm 2.5G

Sony A7 IV Body met de compacte 24mm ...
€ 3498,00
€ 3298,00 na cashback
€ 607,09
Kies uw kit
Winkelvoorraad 

Stel je eigen kit samen


Bestel onderstaande compatible objectieven los of vraag om de setprijs met de Sony A7 IV Body

Artikelen

€ 2999,00
€ 520,49
€ 649,00
€ 112,64
€ 649,00
€ 112,64
Online voorraad 
Combinatieprijs aanvragen
€ 839,00
€ 145,61
Online voorraad 
Combinatieprijs aanvragen
€ 1699,00
€ 294,87
€ 1699,00
€ 294,87
€ 2399,00
€ 416,36
€ 2299,00
€ 399,00
€ 1599,00
€ 277,51

Ook interessant

Misschien bent u ook op zoek naar de onderstaande bijpassende producten

5% korting op alle geheugenkaarten bij aanschaf systeem camera's

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.