Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Objectieven voor Canon

Canon RF 14-35mm f/4 IS USM

Canon RF 14-35mm f/4 IS USM

€ 1749,00
€ 303,55
Online voorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Canon RF 14-35mm f/4 IS USM

De Canon RF 14-35mm F4L IS USM is de lens met het grootste maximale diafragma tot nu toe en het derde F4-model in een drie-eenheid van kleinere zoomlenzen die professionele resultaten en verbluffende scherpte leveren met de voordelen van een compacter formaat en een lager gewicht. Met de stille automatische scherpstelling en uitstekende resolutie, is deze opvallende Canon-zoomlens perfect voor reizen, landschappen, architectuur en

video-opnamen. Dankzij een constant f/4-diafragma, fluisterstille autofocus, 5,5-stops beeldstabilisatie en een 14-35mm-brandpuntsafstand met asferische en UD-elementen voor haarscherpe resultaten is dit de perfecte lens voor iedereen die zijn of haar horizon wil verbreden.


 Ultragroothoekzoom van 14-35 mm

Deze compacte groothoekzoomlens combineert uitmuntende optische prestaties met flexibiliteit voor scherpe en opvallende beelden, waardoor de lens ideaal is voor landschappen, architectuur, reizen en video.

 

Constant diafragma van f/4

Het grootste diafragma van f/4 blijft constant over het volledige bereik van de brandpuntsafstand, waardoor er tijdens het zoomen geen variatie is in sluitertijd of ISO.

 

Superieure optische kwaliteit

De RF 14-35mm F4L IS USM gebruikt een combinatie van asferische elementen voor scherpte over het volledige bereik van de brandpuntsafstand en UD-elementen (Ultra Low Dispersion) met Canon's toonaangevende ASC- en SWC-coatings.

 

Trillingsvrije opnamen, keer op keer

De RF 14-35mm F4L IS USM levert stabiele beelden, in het bijzonder wanneer die vanuit de hand en bij weinig licht zijn gemaakt. De 5,5-stops Image Stabilizer-technologie haalt zelfs 7 stops op camera's met IBIS.

 

Responsief en nauwkeurig

Profiteer van snelle, nauwkeurige scherpstelling dankzij een Nano USM-motor die zorgt voor een onmiddellijke en geruisloze automatische scherpstelling met uitzonderlijke soepelheid, ideaal voor vloggers en videografen.

Intuïtieve bediening zodat je hét moment niet mist

De RF 14-35mm F4L IS USM heeft een aanpasbare Lens Control Ring om de ISO of het diafragma nauwkeurig in te stellen, of om de AF-modus te veranderen zonder je oog van de camera te halen.

 

Legendarische duurzaamheid van de L-serie

Werk onder alle omstandigheden vol zelfvertrouwen dankzij de kwaliteit van de L-serie met weerbestendige afdichting en fluorcoatings op de voorste en achterste lenselementen om water en stof buiten te houden.

Lees meer

Meegeleverd

  • Canon RF 14-35mm
  • Canon Lensdop
  • Canon achterdop
  • Canon Zonnekap

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.