Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Objectieven voor Canon

Canon RF 24-70mm F2.8 L IS USM

Canon RF 24-70mm F2.8 L IS USM 

€ 2489,00
€ 431,98
Online voorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Canon RF 24-70mm F2.8 L IS USM 

De RF 24-70mm maakt net als de RF 15-35mm en RF 70-200mm deel uit van de essentiële trinity-lenzen en heeft een snel diafragma en snelle


De keuze van professionals voor elke gelegenheid

De bekroonde reclame- en lifestylefotograaf Matthew Joseph heeft de RF 24-70mm-zoomlens tot het uiterste gedreven door deze in water te gebruiken, waar de kans op het binnendringen van vocht erg groot was. Vervolgens werkte hij bij weinig licht om uitzonderlijke portretten te maken van een vrouwelijk roeiteam.


De perfecte lenzen voor:

 

Voor dagelijkse creativiteit

Gebruik de beeldhoek van 24-70 mm van de lens om extra details en drama vol kleur en contrast op te nemen en ontdek een nieuwe manier om actie op een meer dynamische manier vast te leggen.

Landschappen en architectuur

Ga dicht bij de grond zitten voor spannende nieuwe hoeken en profiteer van de 5-stops beeldstabilisatie om alle details vol vertrouwen vast te leggen, zelfs bij weinig licht.

Reizen en reportages

Dankzij het compacte formaat, de uitzonderlijke kwaliteit van de L-serie en het snelle grootste diafragma kun je erop vertrouwen dat deze lens je verhaal vol details en helderheid zal vertellen, ongeacht de situatie.


Leg elk detail vast

Geef een persoonlijk tintje aan een verhaal dankzij het snelle diafragma van f2.8 en de optische scherpte waarmee je de concurrentie een stap voor blijft.


Laat geen moment aan je voorbijgaan

Profiteer van snelle, nauwkeurige scherpstelling dankzij een Nano USM-motor die zorgt voor een onmiddellijke en geruisloze automatische scherpstelling met uitzonderlijke soepelheid, ideaal voor het vastleggen van video's en foto's


Portretten die verbinden

Til je portretten naar een hoger niveau dankzij drie geslepen asferische elementen en drie UD-lenselementen, geavanceerde, optische coatings en een diafragma met 9 bladen.


Een lens zonder beperkingen

De afwerking tilt de kwaliteit van de L-serie naar een ongekend niveau, terwijl de weerbestendige afdichting en fluorcoating op de voorste en achterste lenselementen water en stof buitenhouden.


 

Lees meer

Meegeleverd

  • Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM
  • Zonnekap EW-88E
  • Lenshoes LP1222
  • Lensdop
  • Lensdop E-82 II

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.