Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Objectieven voor Canon

Canon RF 50mm f/1.8 STM

Canon RF 50mm f/1.8 STM 

De RF 50mm F1.8 STM is een snelle, stille en betaalbare prime lens met veel creatieve mogelijkheden

€ 229,00
€ 39,74
Levertijd 3 dagen 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Canon RF 50mm f/1.8 STM

De RF 50mm F1.8 STM is een kleine, lichte en betaalbare lens met een snel diafragma van f/1.8, ideaal bij weinig licht en geweldig voor een creatieve scherptediepte. De nieuwe optica en zeer stille STM-motor zullen je fotografie naar een hoger niveau tillen.


Kom dichterbij

De RF 50mm F1.8 STM-lens stelt scherp tot wel 30 cm - een nuttige 5 cm dichterbij dan de populaire EF 50mm f/1.8 STM-lens. De foto links is gemaakt met de EF 50mm-lens op 35 cm. De foto rechts is gemaakt met de RF 50mm F1.8 STM op 30 cm.


Creatief met een groot diafragma

Maak artistieke en krachtige foto's met een lagere ISO dankzij een groot f/1.8 diafragma waarmee je het onderwerp goed kan scherpstellen en tegelijkertijd een mooie onscherpe achtergrond realiseert.


Scherpe, stille focus

De stappenmotortechnologie (STM) stelt soepel en bijna onhoorbaar scherp, ideaal voor foto's en video. Super Spectra-coating op de lens verzekert kwaliteit


Compact en lichtgewicht

De lens is een zeer compacte en lichte partner van 160 g en 40,5 mm voor je dagelijkse opnames met camera's uit de EOS R-serie zonder dat een adapter nodig is.


Weloverwogen ontwerp

De lens is zeer discreet en kan intuïtief worden scherpgesteld en bediend met één ring, heeft een cirkelvormig diafragma met 7 lamellen voor superieure bokeh en kan scherpstellen tot 0,3 m.


De perfecte lens voor...

De RF 50mm F1.8 STM-lens is een eenvoudige maar enorm veelzijdige lens. Dankzij de uitstekende scherpte, geweldige prestaties bij weinig licht en indrukwekkende bokeh is deze lens uitermate geschikt voor veel verschillende soorten fotografie en video's.


Geweldige lens voor alledaagse onderwerpen

Neem de lens elke dag mee en ontdek overal nieuwe fotomogelijkheden.


Geweldige lens voor portretten

Maak portretten met impact dankzij het grote maximale diafragma van deze compacte lens.

Lees meer

Meegeleverd

  • Canon RF 50mm stm
  • Lensdop
  • Achterdop
  • etui
  • Beschrijving

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.