Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Objectieven voor L-Mount

Panasonic LUMIX S 14-28mm f/4-5.6 Macro

Panasonic Lumix S 14-28mm f/4-5.6 Macro. 14-28 mm ultragroothoekzoomlens voor macrofotografie op halve grootte. Compatibel met filters met een diameter van 77 mm voor video- en fotografische creativiteit.
€ 777,00
€ 134,85
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Panasonic LUMIX S 14-28mm f/4-5.6 Macro

De LUMIX S 14-28mm F4-5.6 MACRO is een nieuwe en aantrekkelijk geprijsde ultra-groothoekzoomlens voor het L-Mount-systeem.

Met een zoombereik dat de lens geschikt maakt voor alles van weidse landschaps-opnames tot expressieve portretten én macrofunctionaliteit voor close-ups is dit een veelzijdige lens die is ontwikkeld om uitstekend te presteren bij verschillende video- en foto-opnames.

De LUMIX S 14-28mm F4-5.6 MACRO bestaat uit 14 lenselementen verdeeld over 10 groepen, waaronder een asferische ED (Extra-Low Dispersion) lens, een asferische lens, drie ED (Extra-Low Dispersion) lenzen en een UHR (Ultra High Refractive Index) lens. Het gebruik van asferische lenzen maakt zowel scherpe details als verbluffende bokeh-effecten mogelijk. De drie ED-lenzen onderdrukken chromatische aberratie effectief.

Ondanks zijn compacte formaat en lage gewicht (circa 345 g) biedt de LUMIX S 14-28mm F4-5.6 MACRO een macrofunctionaliteit van 0,25x (bij 14 mm) tot 0,5x (bij 28 mm). Omdat er over het hele zoombereik gebruik kan worden gemaakt van een minimale scherpstelafstand van 0,15 m, kan de lens worden gebruikt voor close-ups met prachtige bokeh-effecten.

De LUMIX S 14-28mm F4-5.6 MACRO werkt soepel en stil en heeft een snel en nauwkeurig AF-systeem. In de niet-lineaire stand verschuift het scherpstel-punt met een variabele hoeveelheid, afhankelijk van de snelheid waarmee de scherpstelring wordt gedraaid. In de lineaire stand wordt het scherpstelpunt met een vaste hoeveelheid verschoven, afhankelijk van hoe ver de scherpstelring wordt gedraaid. De gevoeligheid (hoe ver het scherpstelpunt verschuift per hoeveelheid rotatie) kan worden ingesteld van 90o tot 360o, wat de gebruiker bijzonder veel controle over de scherpstelprestaties1 biedt.

De LUMIX S 14-28mm F4-5.6 MACRO blinkt ook uit in video-opnameprestaties en biedt functies van professioneel niveau, zoals diafragmaregeling in microstappen voor vloeiende belichtingswisselingen en een mechanisme dat 'focus breathing' onderdrukt - vaak een groot probleem bij verwisselbare lenzen die specifiek voor fotografie zijn ontworpen. Door het robuuste stof- en spatwaterbestendige ontwerp is de lens geschikt voor gebruik in zware omstandigheden, onder andere bij temperaturen tot -10°C. Een op de voorste lens aangebrachte coating van fluorine stoot olie enwater af. Op de lens kunnen filters met een diameter van 77 mm wordenbevestigd.

Van de LUMIX S 14-28mm F4-5.6 MACRO en LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6komen de lengte en de positie van de bedieningselementen overeen, wat praktische voordelen biedt. Het gewicht en het zwaartepunt van deze lenzen is vrijwel gelijk waardoor gebruikers snel lenzen kunnen wisselen met minimale balansaanpassingen als de camera bijvoorbeeld op een gimbal is bevestigd.

Lees meer

Meegeleverd

  • Panasonic S 14-28mm S-R1428E
  • Lensdop 77mm
  • Achterdop L-mount
  • Zonnekap

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.