Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Objectieven voor Sony

Sony E 11mm f/1.8 APC-C Wide Angle Prime

Compacte, lichte en lichtsterke ultra groothoeklens voor Sony APS-C camera's. Ideaal voor binnenopnamen en geoptimaliseerd voor het filmen, vloggen.
€ 599,00
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Sony E11mm f/1.8 Ultra groothoek

De ultrabrede beeldhoek van de E 11 mm F1.8 is ideaal voor binnenopnamen en beelden die gebruik maken van scherptediepte. Drie asferische elementen en drie ED-glaselementen (Extra-low Dispersion) zorgen voor een consistent hoge resolutie van het midden van de afbeelding tot aan de rand, ondanks de ultra groothoek van 11 mm. De asferische lenzen zijn zorgvuldig gepositioneerd om vervorming te compenseren en leveren een uitstekende resolutie van hoek tot hoek. De toevoeging van ED-glas onderdrukt chromatische aberratie verder en vermindert kleurranden die eerder optreden in de omtrek van het beeld.

Het maximale diafragma F1.8van deze lens maakt het gemakkelijk om diepe bokeh op de achtergrond te bereiken. Gebruikers kunnen de achtergrond vervagen, zodat ze duidelijk opvallen tijdens het vloggen. Gecontroleerde sferische aberratie en een cirkelvormig diafragmamechanisme dragen verder bij aan de vloeiende bokeh die door deze lens wordt geproduceerd. Met een minimale scherpstelafstand van 0,12 meter en een maximale vergroting van 0,2x kan de lens indrukwekkende close-ups produceren voor zowel foto's als video.

Compact en lichtgewicht om onderweg te fotograferen

De E 11 mm F1.8 heeft een groot maximaal diafragma van F1.8 in een compacte, lichtgewicht lens. Hij weegt 181 g en heeft een diameter van slechts 66 mm en een lengte van 57,5 mm - een perfecte match voor compacte behuizingen in APS-C-formaat.

Geoptimaliseerd voor filmopnamen

Twee geavanceerde lineaire motoren zorgen voor snelle en stille AF en tracking voor zowel foto's als video. De nieuwste lenstechnologie van Sony vermindert focusbreathing aanzienlijk en variaties in de kijkhoek worden geminimaliseerd. Dit garandeert vloeiende en stabiele filmbeelden. Bovendien zorgt een intern focusmechanisme ervoor dat de lenslengte niet verandert tijdens het focussen. De ultra groothoek van 11 mm van de E 11 mm F1.8 maakt vloggen tegen een brede achtergrond eenvoudiger dan ooit. Het kleine formaat en het lichte gewicht zijn geweldig voor mobiliteit en gebruik voor lange rondlopende opnamesessies. Linear Response MF zorgt ervoor dat de scherpstelring direct en lineair reageert op subtiele controle bij handmatig scherpstellen, zodat het direct en precies aanvoelt.

Uitstekende controle en betrouwbaarheid

Ondanks zijn compacte afmetingen biedt deze lens flexibele, intuïtieve bediening met functies zoals een scherpstelknop en scherpstelmodusschakelaar. Een door de gebruiker gekozen alternatieve functie kan worden toegewezen aan de focus hold-knop vanuit het camera-menu. Het stof- en vochtbestendige ontwerp zorgt voor extra betrouwbaarheid voor gebruik buitenshuis in uitdagende omstandigheden. De E 11 mm F1.8 accepteert ook frontfilters, een functie die vaak ontbreekt bij ultragroothoeklenzen.

Lees meer

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Ook interessant

Misschien bent u ook op zoek naar de onderstaande bijpassende producten

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.