Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
sel100f28gm.syh_1.jpgsel100f28gm.syh_1.jpg
sel100f28gm.syh_2.jpg
sel100f28gm.syh_3.jpg
Objectieven voor Sony

Sony FE 100mm F2.8 STF G Master OSS Zwart

Sony 100mm f/2.8 STF master G objectief. Speciaal ontwikkeld voor het bokeh en beter dan dit vindt u niet.

€ 1498,00
€ 1298,00
€ 225,27
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Sony FE 100mm F/2.8 STF GM OSS

De 100mm f/2.8 uit de master serie is een zeer hoogwaardige prime telelens. het objectief is stof en vochtbestendig en heeft een anti-reflecterende nanocoating voor een uitstekende helderheid. De 100mm f/2.8 STF Master is ontworpen voor het bokeh en mooier dan dit vind je niet. Portretten, macro's, video's deze 100mm maakt een verschil.


Deze 100mm-prime-telelens uit de middenklasse is een superieur hulpmiddel met een uitstekende G Master-resolutie en innovatieve STF-optica (Smooth Trans Focus) voor adembenemende bokeh. Bevat snelle, nauwkeurige en stille DDSSM-autofocus en heeft een close-upcapaciteit tot 0,25x vergroting. Ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie minimaliseert ruis bij weinig licht of macrofotografie.2


Voortreffelijke G Master-resolutie en bokeh

Deze lens is een prachtige toevoeging aan de G Master-serie. Hij combineert buitengewone resolutie en adembenemend zachte, vloeiende bokeh waarmee het scherpgestelde onderwerp naar voren komt. Het optische design met een innovatief optisch apodisatie-element en nieuw 11-bladig diafragma zorgt voor consistent hoge prestaties in het hele beeldgebied. 


Resolutie die de G Master-naam eer aan doet

Deze lens is ontwikkeld met compensatie voor sferische aberratie, ED-glas (extra lage verstrooiing) en asferische elementen. Hij ondersteunt extreme resolutie en scherpte die voldoen aan de hoge MTF-vereiste van 50 lijnen per millimeter, die de basis vormt van het optische design van de G Master. Deze scherpte wordt toegepast op de hele afbeelding.


Uitstekende helderheid en contrast

De eigen antireflecterende nanocoating van Sony onderdrukt reflecties die schittering of spiegeling kunnen veroorzaken, vooral in situaties met tegenlicht. Het resultaat is constant hoog contrast en hoge helderheid met diepe zwarttinten in de meest uiteenlopende opnamesituaties. (1. Antireflecterende nanocoating / 2. Glas / 3. Uitgezonden licht)


Apodisatie voor ongeëvenaarde bokeh

Een optisch APD-element is een speciaal type filter dat ervoor zorgt dat er geleidelijk minder licht wordt doorgelaten van het midden naar de randen. Hiermee worden de randen van gepixeleerde beelden gedempt. Dit zorgt in zowel de achter- als voorgrond voor uitzonderlijk vloeiende en prachtige bokeh met zo min mogelijk dubbele randen.


Prachtige highlights aan de randen

Deze lens is voornamelijk ontwikkeld voor bokeh en is daarom ontworpen om vignettering te minimaliseren die geometrie aan de randen van het beeld kan vervormen. Puntlichtbronnen worden weergegeven met consistent ronde bokeh over het gehele beeld, waardoor zonlicht dat door blaadjes schijnt of via blaadjes wordt gereflecteerd, wordt omgezet in een helder, elegant effect.


Beter dan dit wordt bokeh niet

Deze lens is speciaal ontworpen om uitzonderlijk vloeiende, natuurlijk ogende bokeh te creëren en heeft een uniek optisch apodisatie-element (APD), een vernieuwd rond, 11-bladig diafragma en minimale vervorming aan de randen van het beeld. Elke lens is afzonderlijk afgesteld om er zeker van te zijn dat de hoogste G Master-standaarden worden gewaarborgd.


11 bladen voor nog mooiere bokeh

Het oorspronkelijke ronde diafragma van Sony is verbeterd met 11 bladen voor nog betere cirkelvormigheid. De vormgeving en materialen zijn herzien om er zeker van te zijn dat de bijna ronde vorm blijft behouden, ook wanneer het diafragma zo ver mogelijk open en dicht is. Ook worden er strenge normen voor cirkelvormigheid gehandhaafd om STF-bokeh in al zijn pracht mogelijk te maken zonder ergens op in te leveren.


Autofocus zodat u zich kunt concentreren op uw opnamen

Een DDSSM-aandrijvingssysteem (Direct Drive SSM) zorgt voor een snelle, nauwkeurige en stille autofocus. Snelle, discrete autofocusprestaties zorgen ervoor dat de gebruiker zich volledig kan concentreren op het vastleggen van voortreffelijke foto's en video's. Deze lens ondersteunt zowel contrast-AF als AF met brandpuntsvlakfasedetectie, wat deze lens ideaal maakt voor onze moderne, hoogwaardige camerabehuizingen.


Kom dichterbij en bekijk de details

Aangezien bokeh een van de belangrijkste functies is van deze lens, is er een macroringschakelaar aan toegevoegd. Hiermee kan het bereik van de lens naar het macrobereik worden vergroot zodat het bokeh-effect optimaal tot stand kan worden gebracht. De macromodus heeft een minimale scherpstelafstand van 0,57 m (1,87 ft) met een maximale vergroting van 0,25x zonder dat de resolutie wordt aangetast.


Geavanceerde actuatoren voor snelheid en precisie

DDSSM (Direct Drive SSM) maakt gebruik van een originele piëzo-elektrische motor van Sony om de scherpstelring direct aan te sturen. Hoge remprecisie betekent dat de scherpstelring zorgvuldig kan worden ingesteld voor een zo nauwkeurig mogelijke scherpstelling. Dankzij het geruisloze mechanisme is de lens ideaal voor het maken van natuuropnamen en -films. De handmatige scherpstelling is eveneens soepel en snel.


Professioneel gebruiksgemak

Andere geavanceerde kenmerken voor een verbeterde bediening bij filmen en fotograferen zijn een diafragmaring4, instelbare klikstops, een scherpstelvergrendeling, een AF/MF-schakelaar en een brede scherpstelring voor veilige, comfortabele bediening.


Heldere en scherpe foto's zonder statief

De ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie zorgt voor maximale scherpte met lange sluitertijden. Beeldstabilisatie in een 100mm-telelens uit de middenklasse is een voordeel voor zowel professionals als amateurs. Tweede generatie α7-behuizingen bieden daarnaast geïntegreerde stabilisatie over vijf assen.


Hoge betrouwbaarheid in moeilijke omstandigheden

Met de rubberen ring bij de bevestiging en het stof- en vochtbestendige design zorgt deze lens voor extra bescherming en betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen. Maak vol vertrouwen opnamen in lichte regen of als het hard waait.

Nieuwe standaard voor objectieven; G-Master

 

De standaard voor lenzen verandert

Voortgangen in cameraprestaties en creatieve idealen vragen om een nieuwe aanpak van lenstechnologie. Lenzen moeten verder worden ontwikkeld om een stap voor te blijven.

Sony zet een nieuwe standaard voor lenzen, met een duidelijk beeld van de camera's van de toekomst.

Hoge resolutie en aantrekkelijke bokeh zijn eindelijk samen, dankzij de marktleider in beeldverwerkingsinnovatie.

 

 

Kijk hier voor meer informatie.

Lees meer

Meegeleverd

  • Sony 100mm f/2.8 GM STF
  • Lensdop 72mm (ALC-F72s)
  • Achterdop )ALC-R1EM)
  • Zonnekap (ALC-Sh247)
  • Draagtas

 

 

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.