Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Stabilizers & gimbals

DJI Osmo Mobile 6

DJI Osmo Mobile 6 . De DJI Osmo Mobile 6 is een krachtige stabilizer voor je smartphone.
€ 159,00
€ 27,60
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

DJI Osmo Mobile 6

De DJI Osmo Mobile 6 is een krachtige stabilizer voor je smartphone. De Mobile 6 houdt je smartphone tijdens het filmen, vloggen en foto's maken makkelijk stabiel . De Osmo Mobile 6 is Inbrepen met met een magnetische telefoongrip, tripod, kabel en pouch.

De DJI Osmo Mobile 6 is een intelligente smartphonestabilisator die boordevol creatieve features zit. Hij is compact, past met gemak in je hand en schuift automatisch uit zodra je hem uitklapt, zodat je meteen opnamen kunt maken. De geïntegreerde verlenger is ideaal als je opnamen onder een hoek of een selfie wilt maken. Bovendien beschik je over tal van intelligente features en hulpmiddelen. In de DJI Mimo-app maak, bewerk en deel je eenvoudig je opnamen, zodat je al die belangrijke momenten kunt vastleggen.

DJI-stabilisatietechnologie

Met de voortreffelijke beeldstabilisatie van de DJI Osmo Mobile 6 krijg je vloeiende en indrukwekkende videobeelden. De drie krachtige motoren in de Osmo Mobile 6 zorgen ervoor dat je telefoon altijd in de juiste positie blijft, ook als je zelf beweegt of een relatief grote telefoon hebt. Hij is uitgerust met de slimste algoritmen die we ooit hebben gemaakt, waardoor hij zich tijdens het filmen aanpast aan jouw bewegingen, of je nu op de fiets zit of Gesture Control gebruikt. Het resultaat? Uiterst vloeiende beelden, altijd en overal.

Draaiwieltje met extra bedieningsfuncties

Met het nieuwe draaiwieltje aan de zijkant van de Osmo Mobile 6 kun je heel eenvoudig vloeiend in- en uitzoomen en scherpstellen. Door even aan het wieltje te draaien, kun je de brandpuntsafstand aanpassen voor een andere compositie en gelijkmatig in- en uitzoomen. En als je één keer op het wieltje drukt, schakel je over naar handmatige scherpstelling.

Compact en handzaam

Neem je Osmo Mobile 6 mee op al je avonturen. Dat kan makkelijk, want hij is compact en inklapbaar. Als je een actieshot wilt maken, plaats je je telefoon met hoesje en al in de magnetische telefoonhouder. En je haalt ’m er ook makkelijk weer uit, handig wanneer er bijvoorbeeld een telefoontje binnenkomt.

Slimme opnamemodi

Panorama: leg meer van je omgeving vast met de Panorama-modus. CloneMe Pano: heb je weleens op meerdere plekken tegelijk willen zijn? Dit is je kans. Story Mode: kies een sjabloon en volg de aanwijzingen om een sublieme korte video te maken, ook als je nog geen ervaring hebt met het maken en bewerken van video’s. DynamicZoom: geef je creaties een artistiek tintje. Timelapse: leg de sfeer van je omgeving vast in een timelapse-video. SpinShot: maak gave roterende beelden zoals je die ziet in muziekclips.

Pluspunten

Profiteer van videobeeldstabilisatie met je iPhone.

Klik je iPhone vast, en vervolgens kun je filmen, bewerken en het materiaal delen via de DJI MIMO-app.

Creatieve opnamemodi (Panorama, Timelapse, Slow Motion).

SpinShot: Duw de joystick naar links of naar rechts om de rotatie van het camerastandpunt te regelen en dynamisch beeldmateriaal vast te leggen. Dit is ideaal als je push- of pull-opnamen wilt maken of onder een grote hoek wilt opnemen.

De batterijstatus is heel eenvoudig af te lezen.

Met de M-knop schakel je tussen de vier gimbalmodi, afhankelijk van welke opnamen je wilt maken en hoe creatief die moeten worden.

ActiveTrack 5.0 is een feature voor de camera aan de voorkant en volgt onderwerpen die ronddraaien of naar opzij wegdraaien.

Met Gesture Control wordt het maken van een selfie of groepsfoto kinderspel.

Quick Launch. De Osmo Mobile 6 gaat aan zodra je hem uitklapt. Als je vervolgens een gekoppelde smartphone in de houder doet, verschijnt automatisch de DJI Mimo-app op het scherm. Kortom, zodra je inspiratie hebt, kunt je gaan filmen.

Zorg dat iedereen erop staat. Dankzij de geïntegreerde verlenger hoeft niets of niemand buiten beeld te blijven, dus ook je vrienden, je huisdieren of het prachtige landschap niet.

Bij veel features krijg je een tutorial met intuïtieve instructies en tips, zodat je snel aan de slag kunt.

Lees meer

Meegeleverd

  • Osmo Mobile 6
  • DJI OM magnetische telefoonhouder 3
  • Grip-statief
  • Netsnoer
  • Opbergtasje

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.