fbpx
Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Stabilizers & gimbals

DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini
€ 389,00
€ 67,51
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

DJI RS 3 Mini

De allereerste Mini-versie in de RS-serie, de DJI RS 3 Mini is een kleine, lichtgewicht handheld-stabilisator met een krachtig laadvermogen. Het ondersteunt reguliere spiegelloze camera- en lenscombinaties en erft de uitstekende stabilisatieprestaties van de RS 3-serie. Met DJI RS 3 Mini ontketent u uw opnamepotentieel en realiseert u moeiteloos professionele creaties.

795g (1.75lbs) Lightweight Design [1]

795g (1.75lbs)
Lightweight Design [1]

Supports A7 + 24-70mm F2.8 GM

Supports A7 + 24-70mm F2.8 GM

Bluetooth Shutter Control

Bluetooth Shutter Control

3rd-Gen RS Stabilization Algorithm

3rd-Gen RS Stabilization Algorithm

Native Vertical Shooting

Native Vertical Shooting

1.4

1.4" Full-Color Touchscreen

Een doorbraak in een compact behuizing
RS 3 Mini heeft een innovatief herontwerp met een kleinere constructie, geïntegreerde batterij en native verticale opnamemogelijkheden. De compacte en draagbare body past gemakkelijk in een schoudertas, zodat u licht kunt reizen. Tijdens gebruik is de RS 3 Mini ongeveer half zo groot als de RS 3 Pro, waardoor hij handiger is voor langdurig gebruik.

Superlicht, eenvoudig te bedienen
De RS 3 Mini weegt slechts 795 g (1,75 lbs) in portretmodus, ongeveer 50% lichter dan de RS 3 Pro en 40% lichter dan de RS 3. [1] Hij weegt slechts 850 g (1,8 lbs) bij fotograferen met de horizontale plaat. Bovendien zorgt een geconcentreerd zwaartepunt voor een stabielere en ergonomischere handervaring.

Moeiteloos krachtig
De RS 3 Mini heeft een laadvermogen tot 2 kg (4,4 lbs), waardoor hij qua gewicht de beste in zijn categorie is,* waardoor hij gemakkelijk grotere opstellingen aankan, zoals een Sony A7S3 + 24-70 mm F2.8 GM-lens. Het ondersteunt reguliere full-frame of APS-C spiegelloze camera's, waardoor een breed scala aan camera- en lenscombinaties mogelijk is. [2] Met motoren met hoog koppel kan de RS 3 Mini stabiele opnamen maken bij het zoomen tot maximale brandpuntsafstanden op de meeste lenzen zonder dat opnieuw uitbalanceren nodig is.

Professionele stabilisatie
Met hetzelfde uitstekende 3e generatie RS-stabilisatiealgoritme als RS 3 Pro, kan RS 3 Mini professionele beeldstabilisatie bereiken. Of u nu een opname vanuit een lage hoek maakt of in de zaklampmodus fotografeert, uw opnamen blijven stabiel.

Veelzijdige camerabewegingen
De unieke grootte en functies van de RS 3 Mini bieden voldoende mogelijkheden om rijke camerabewegingen en taal te bereiken. Het vermindert ook de noodzaak om opnieuw te fotograferen als gevolg van camerabewegingen, zodat u elk moment kunt vastleggen en met meer vertrouwen kunt creëren.

Nieuwe dubbellaagse snelspanplaat
Een verbeterde dubbellaagse snelkoppelingsplaat heeft een bovenplaat met een gebogen plaatsingsgeleider die voorkomt dat de camera draait en losraakt. Met duidelijke montage- en vergrendelingstekens worden de lancerings- en opslagefficiëntie verder verbeterd. Het volgt ook de ARCA-standaard, waardoor gemakkelijk tussen statieven kan worden geschakeld.

Inheemse verticale opnamen
De RS-serie heeft een doorbraak bereikt in native verticaal fotograferen op de RS 3 Mini. Schakel direct over naar verticaal zonder extra accessoires.
Monteer gewoon de standaard Quick-Release Plate op de verticale arm van de cardanische ophanging en filminhoud die is geoptimaliseerd voor sociale mediaplatforms.

Vergeleken met portretmodi op andere gimbals, is de gimbal-rotatiehoek van RS 3 Mini in Native Vertical-modus aanzienlijk vergroot. Het biedt zelfs dezelfde bedieningservaring als de horizontale modus. Het is ook gemakkelijk om te filmen in Upright, Underslung, Flashlight en andere bedieningsmodi.

Bluetooth-sluiterbediening
RS 3 Mini wordt geleverd met dezelfde Bluetooth-sluiterbediening die debuteerde op RS 3 Pro. Deze functie ondersteunt reguliere spiegelloze cameramodellen en stelt de RS 3 Mini in staat automatisch opnieuw verbinding te maken met een camera na de eerste koppeling. Na Bluetooth-koppeling kunt u de video-opname- en foto-opnamefuncties van uw camera direct bedienen via de opnameknop op de gimbal. Wanneer u een Sony-camera met een ondersteunde digitale lens gebruikt, kunt u de optische of digitale zoom van de lens rechtstreeks regelen via de draaiknop aan de voorzijde, waardoor u geen camerabedieningskabel nodig hebt.

Gimbal-modusschakelknop
Druk op de M-knop om te schakelen tussen PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) en FPV-modus. Fotografen kunnen ook de volgsnelheid en andere parameters van de RS 3 Mini op het touchscreen aanpassen, wat een vlottere en meer intuïtieve opname-ervaring mogelijk maakt.

1,4-inch kleurentouchscreen
De RS 3 Mini heeft een 1,4-inch kleurentouchscreen met een nieuwe gebruikersinterface. Pas de meeste functies aan zonder de app en krijg snel en intuïtief toegang tot algemene instellingen.

Scherpstellen aan de voorkant
Net als de rest van de DJI RS-serie, heeft de RS 3 Mini een ergonomische wijzerplaat aan de voorkant die draait om de focus, ISO, diafragma, sluitertijd en andere parameters aan te passen. [3] Regel de beweging van de drie assen van de gimbal met de draaiknop aan de voorkant voor een effectievere solo-opname-ervaring.

Schiet voor 10 uur achter elkaar
De geïntegreerde batterijgreep ondersteunt tot 10 uur looptijd en levert voldoende vermogen om volledig te voldoen aan de opnamebehoeften van een hele dag gebruik. Laad de RS 3 Mini in slechts 2,5 uur op om snel weer opnamen te kunnen maken. Je kunt hem zelfs tijdens het opladen gebruiken.

 

Move Light

DJI RS 3 Mini
 • 795g (1.75lbs) Lightweight Design
 • Supports A7 + 24-70mm F2.8 GM
 • Bluetooth Shutter Control
 • 3rd-Gen RS Stabilization Algorithm
 • Native Vertical Shooting
 • 1.4'' Full-Color Touchscreen

 

Lees meer

Meegeleverd

 • DJI RS 3 Mini
 • USB-C oplaadkabel (40 cm)
 • L-Shaped Multi-Camera Control kabel (USB-C, 30 cm)
 • RS Mini Quick-Release Plate
 • RS Mini Tripod
 • Schroeven

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.