Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Actioncamera's

Insta360 X3 360 camera

Insta360 X3 is de ultieme zak camera. De X3 maakt het gemakkelijk - en vooral leuk - om je leven vast te leggen en te delen.
€ 539,99
€ 93,72
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Insta360 X3 360 graden action camera

De X3 is de opvolger van de zeer populaire Insta360 X2. De Insta360 X3 heeft twee 1/2" 48 megapixel-sensoren en heeft een nieuw 2,29"-aanraakscherm gekregen. De X3 is nu een stuk beter geworden bij situaties met weinig licht. Daarnaast is het nieuwe grote touchscreen LCD scherm een heerlijke verbetering. De bediening is op deze manier een stuk makkelijker en ook het bekijkn van opnames is een stuk beter.

Met een verbeterde 1/2" sensor en groter touchscreen is de Insta360 X3 360° Camera in staat om high definition 360° en single-lens video vast te leggen met één draagbare actiecamera. De X3 biedt een actieklaar ontwerp met AI-aangedreven software voor een intuïtieve benadering voor het creëren van dynamische inhoud in elke omgeving.Het robuuste IPX8-ontwerp is van nature waterdicht en heeft een ingebouwde oplaadbare 1800mAh-batterij voor langere opnametijd.

Met een nieuwe 1/2"-sensor en 2,29"-touchscreen is de Insta360 X3 de krachtigste camera die je in je zak kunt meenemen. Maak 5.7K 360 video met Active HDR en het Invisible Selfie Stick-effect, of 72MP foto's met verbluffende details. De X3 is ook te gebruiken als standaard actioncam met de modus Single-Lens, die geüpgraded is naar een scherp ultra-breed 4K beeld. Voor het bewerken van je opnamen is de Insta360-app een AI-krachtcentrale, met de intuïtieve reframing-tools om iedere actie magisch te maken.

Belangrijke specificaties Insta360 X3: 

  • De X3 heeft twee 1/2 inch-sensoren die twee keer zo groot zijn als die in de One X2.
  • 4K Single Lens Mode: maak 4K non-360 video met slechts één van de twee lenzen.
  • FOV Plus: perfect voor video's op de fiets en POV-video's.
  • 72 MP-foto's: een enorme boost in fotoresolutie.
  • 8K Timelapse-video's: maak 360-graden timelapse video's van superhoge kwaliteit.
  • Me-modus: de camera stelt automatisch scherp op de gebruiker.
  • 2,5 inch touchscreen: een veel groter touchscreen voor eenvoudigere camerabediening.
  • 4K Bullet Time: maak Bullet Time-video's van hogere kwaliteit met maximaal 120 fps.

unnamed

5,7K 360°-video, 4K-modus voor één lens
Dubbele 360°-lenzen op de X3 kunnen met gemak tot 5,7K-video en 72MP-foto's vastleggen. U kunt overschakelen naar opnamen met één lens en 4K-video opnemen met maximaal 30 fps. Voor extreem groothoekopnamen van 170° zet je de MaxView-modus met een resolutie van 2,7K aan.

Audio-algoritme-updates
De X3 kan stereogeluid opnemen met minder windgeruis en 360°-verbetering. Met behulp van vier ingebouwde microfoons en een verbeterd audio-algoritme neemt de X3 meer natuurlijke en evenwichtige audio op dan zijn voorganger. U kunt ook Voice Control 2.0 gebruiken om uw instellingen te wijzigen wanneer uw camera buiten bereik op een selfiestick of hoofdband is gemonteerd.

AI-aangedreven omkadering
AI-herkaderingstools herkaderen uw opname automatisch in 360° terwijl u schakelt tussen verschillende opnamemodi. "Ik"-modus creëert het effect van een onzichtbare selfiestick en filmt video tot 1080p bij 30 en 60 fps. Het effect creëert het equivalent van 5,7K-herkadering en ondersteunt beeldverhoudingen van 16:9 en 9:16. Deze AI-interface elimineert de behoefte om uw opnamen achteraf opnieuw in te kaderen terwijl u de perspectieven van derden vastlegt, ongeacht de configuratie van de selfiestick.

Gestabiliseerde beelden
De X3 zorgt ervoor dat je beeldmateriaal gestabiliseerd blijft dankzij de 6-assige gyroscoop en FlowState Stabilization-technologie. 360° actieve HDR-modus is speciaal ontworpen voor actiesporten zoals ziplining en mountainbiken door je video stabiel te houden terwijl je beweegt, terwijl details in de hooglichten en schaduwen behouden blijven voor levendiger beeldmateriaal. Horizonvergrendeling houdt het horizontale vlak van uw video consistent en zorgt ervoor dat de camera vrij kan draaien terwijl de skyline horizontaal blijft.

Nieuwe opnamemodi
Maak tot 8K 360° timelapse en 4K-resolutie slow motion bullet-time video met 120 fps.
De pre-opnamemodus helpt te anticiperen op de actie voordat deze plaatsvindt door een opname te starten 15 tot 30 seconden voordat de sluiter wordt ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat je precies het moment vastlegt dat je de grote vis van de dag binnenhaalt of op de beste golf surft. Indien ingeschakeld, neemt de camera continu audio en video op gedurende het interval van uw keuze, maar wordt alleen opgeslagen op uw SD-kaart wanneer de sluiterknop wordt ingedrukt.
Loop-opname neemt continu video op en slaat tegelijkertijd elke minuut opname op in afzonderlijke bestanden. Dit bespaart geheugenkaartruimte en kan de X3 in een dashcam veranderen.

Verbeterde bedieningselementen 
Een groter 2,29-inch touchscreen aan de achterkant van de camera biedt een duidelijk beeld van uw opnamen terwijl u deze opneemt. Vier bedieningsknoppen met vibratiefeedback schakelen tussen opnamemodi voor snelle bediening.
50% snellere wifi en verbeterde Bluetooth 5.0-technologie zorgen voor snellere bestandsoverdracht in vergelijking met het vorige model (X2) voor snellere bewerking met de iOS/Android-app.

AI-bewerking en foto-animator
Met behulp van de Insta360-app met je smartphone kun je eenvoudig clips voor sociale media bewerken met nieuwe effecten en modi. Een regelmatig bijgewerkte database met creatieve effecten biedt gebruiksvriendelijke sjablonen zoals Nose Mode, Sky Swap en Street Lapse. Laat de app uw 360°-foto's omzetten in geanimeerde video's met de Photo Animator met behulp van AI-gezichtsherkenning en vooraf ingestelde effecten.

 

Lees meer

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Ook interessant

Misschien bent u ook op zoek naar de onderstaande bijpassende producten

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.