Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Fujifilm GF Objectieven

Fujifilm Fujinon GF 100-200mm f/5.6 R LM WR

Fujifilm Fujinon GF 100-200mm f/5.6 R LM WR

€ 1999,00
€ 346,93
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Fujifilm Fujinon GF 100-200mm f/5.6 R LM WR

FUJINON GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR is de eerste telezoomlens voor het GFX middenformaatsystem en heeft een met het 35mm-formaat equivalent brandpuntbereik van 79-158 mm. Deze lens is ideaal voor het maken van landschapsopnamen en natuurfoto's, dankzij zijn optische beeldstabilisatie en tegen weersinvloeden en stof beschermde constructie.


FUJINON GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR is een telezoomlens die in staat is om de sfeer van elk scène te vangen door een combinatie van hoge resolutie met een rijk bokeh-effect Daarnaast is de lens beschermd tegen stof en weersinvloeden en kan hij worden gebruikt bij lage temperaturen tot -10 °C. Door de "GF1.4X TC WR", een 1,4x teleconverter, aan de camera te bevestigen, kunt u het bereik van telefoto's uitbreiden tot ongeveer 111-221 mm in termen van het 35mm-formaat, zonder verslechtering van de beeldkwaliteit.


Ultrahoge beeldkwaliteit

De lens bestaat uit 20 lenzen in 13 groepen. Hiervan zijn er twee super-ED-lenzen en één asferische lens, die chromatische afwijkingen en ton- en kussenvormingsafwijkingen vermindert voor een uitstekende beeldkwaliteit.


Krachtige beeldstabilisatie

De lens heeft een uitstekende beeldstabilisatie van vijf stops (CIPA-richtlijnen). Hiermee kunnen fotografen de hoge beeldresolutie van de GFX optimaal benutten, zelfs wanneer er foto's worden gemaakt in de telestand zonder gebruik van een statief.


Stille autofocus op hoge snelheid

De lineaire motor die de scherpstellenzen aandrijft, is zeer nauwkeurig, stil en snel. De lens bevat ook een nieuw mechanisme om de lineaire motorpositie vast te zetten wanneer de stroom wordt uitgeschakeld of tijdens weergave, om extra trilling te voorkomen.


Robuust ontwerp geschikt voor diverse moeilijke opnameomgevingen

De lens is afgedicht in 10 secties, zodat hij beschermd is tegen stof en weersinvloeden. Daardoor kunt u stabiel opnamen maken in veeleisende omgevingen en ook werken bij lage temperaturen tot -10 °C.


1,4x teleconverter GF1.4X TC WR-compatibel

De 1,4x teleconverter (GF1.4X TC WR) breidt het bereik waarin u telefoto-opnamen kunt maken uit tot 140-280 mm (equivalent aan 111-221 mm in 35mm-formaat) terwijl de superieure beeldkwaliteit behouden blijft.

Lees meer

Meegeleverd

  • Fujifilm Fujinon GF 100-200mm
  • Lensdop FLCP-67II
  • Lensachterdop RLCP-002
  • Lenskap
  • Statiefgondel
  • Lenszakje

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.