Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Fujifilm GF Objectieven

Fujifilm GF 45-100mm f/4

Fujifilm GF45-100mmF4 R LM OIS WR Lichtsterk ‘All-Round’ G-Mount Zoom-objectief

€ 2399,00
€ 416,36
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Fujifilm Fujinon GF45-100mmF4 R LM OIS WR

De GF45-100mm F4 is uiterst robuust gebouwd en beschikt over een innovatief lensontwerp waardoor het een zeer veelzijdig objectief is dat gebruikt kan worden voor tal van fotografische onderwerpen. Van natuur- en landschap opnames tot het maken van portretten. Dit nieuwe zoomobjectief is uitgerust met een 5-assige optische beeldstabilisatie en beschikt over één super ED lens-element en kent een nagenoeg stille en snelle scherpstel motor. Dit zoomobjectief is daarmee het perfecte gereedschap om beelden te maken onder moeilijke en onvoorspelbare situaties. Doordat de GF45-100mm F4 stof- en weerbestendig is gemaakt, kan het worden gebruikt tot een temperatuur van tot maar liefst -10 graden Celsius 

Dankzij zijn grote oplossende vermogen is dit objectief in staat om er de prachtigste opnames mee te kunnen maken. Van opnames met een mooie romige bokeh tot opnames die precies de sfeer van het moment omvatten. 


kenmerken

1. Verbluffend hoog oplossend vermogen en grote toonreproductie

De GF45-100mmF4 R LM OIS WR bestaat uit 16 verschillende lenselementen die zijn geplaats in 12 groepen, inclusief 3 asferische elementen, één Super ED element en één ED element, waardoor sferische- en chromatische aberratie en beeldkrommingen effectief kunnen worden onderdrukt. Door gebruik te maken van een dergelijke optische formule kan vrijwel iedere vorm van aberratie worden tegengegaan, zoals verschuiving van helderheid en het overlopen van kleuren. Bovendien draagt deze optische formule bij aan een verbluffende scherpte en krijgt iedere opname een prachtige aftekening.

2. Compact en lichtgewicht grootformaat standaard zoomobjectief

Met een gewicht van slechts 1,005 Kilogram en een afmeting van slechts 144.5mm en een doorsnede van 93mm is dit objectief voor dit camerasysteem met recht klein en extreem draagbaar te noemen. Zeker als we bedenken dat we hier praten over een objectief voor een grootformaat camera met een zoomfactor van 2.2x.

3. Stil, snel en zeer trefzeker

Door gebruik te maken van een intern autofocus systeem konden de lenselementen die het AF systeem in dit objectief aansturen kleiner en lichter gemaakt worden. De aansturing vindt plaats door gebruik te maken van een lineaire motor die zorgt dat scherpstellen snel en accuraat kan gebeuren.

4. Krachtig optisch beeldstabilisatiesysteem

Dit objectief is uitgerust met een krachtig beeldstabilisatiesysteem dat tot maar liefst 5 stops EV kan compenseren (CIPA richtlijnen). Hierdoor worden fotografen die werken met dit objectief in staat gesteld het uiterste uit de hoge resolutie sensor in hun GFX systeemcamera te halen. Dit is vooral prettig wanneer er vanuit de hand wordt gefotografeerd.

5. Zeer robuust en duurzaam ontwerp;

geschikt voor een groot aantal fotografische situaties Dit objectief beschikt over maar liefst 11 pakkingen waardoor de GF45-100mm stofen weerbestendig is gemaakt en waardoor er door de fotograaf ook onder ruwe weersomstandigheden kan worden gefotografeerd. Het objectief kan worden gebruikt tot temperaturen die kunnen dalen tot wel -10 graden Celsius.


Klik hier voor de Fujifilm GF Roadmap

Lees meer

Meegeleverd

  • Fujifilm GF45-100mm
  • Lensdop
  • Achterdop

 

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.