Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Image

€ 100,- CASHBACK BIJ AANKOOP X-T5

Fujifilm X-T5 promotie

Koop nu binnen de actieperiode 1 april t/m 30 juni een Fujifilm X-T5 body of X-T5 met objectief en ontvang € 100,- cashback terug op uw rekening.

Deelnemende X-T5 camera's

Fujifilm X-T5 camera of kit: Cashback bedrag: 
Fujifilm X-T5 Body zilver  € 100,-
Fujifilm X-T5 Body zwart € 100,-
Fujifilm X-T5 Zilver + XF 18-55mm  € 100,-
Fujifilm X-T5 Zwart + XF 18-55mm  € 100,-
Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm  € 100,-
Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm  € 100,-

 

Hoe werkt de actie?

Claim de € 100,- cashback.

Actieperiode: 1 april t/m 30 juni

 Na uw aankoop van de Fujifilm X-T5 body of kit gaat u naar de speciale Claim pagina van Fujifilm. Vul alle gevraagde gegevens in, upload uw aankoopbon ( deze krijgt u van ons ) en upload een foto van het serienummer welke op de doos staat.

Na registratie zal Fujifilm binnen 30 dagen het bedrag terugstorten op uw rekening.

Klik hier voor alle voorwaarden.

 

 

OPZOEK NAAR EEN FUJIFILM X-T5 DEAL

Bent u opzoek naar een mooie deal met de Fujifilm X-T5 en een objectief? Laat via onderstaand formulier weten wat u zoekt en dan maken wij een mooie combideal voor u. Naast deze scherpe prijs ontvangt u ook nog € 100,- cashback van Fujifilm.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.