Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Garantie en defecten

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Het kan iedereen overkomen je product gaat kapot. Helaas kunnen wij dit ook niet voorkomen maar we kunnen er wel voor zorgen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Digimaxx.nl leeft de conformiteiteis uit de Wet Consumentkoop na. Wij staan voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat de producten die wij leveren naar de redelijke verwachtingen fungeren. Mocht uw product defect raken, dan kunt U gewoon op ons rekenen. Digimaxx.nl conformeert zich aan de algemene voorwaarden van de Stichting Nederlandse fotovakhandel en Thuiswinkel Keurmerk.

Garantietermijn:

"Digimaxx.nl geeft, naast de wettelijke garantie, standaard 24 maanden garantie op alle producten en indien een leverancier langer garantie geeft dan gelden zijn garantie voorwaarden.

Garantie termijn 5 jaar

Naast de standaard 2 jaar garantie geven wij nog eens 3 jaar extra garantie, dus totaal 5 jaar garantie. Let op! Het totaal van 5 jaar garantie is alleen geldig voor de volgende nieuwe producten

spiegelreflexcamera's
systeemcamera's
compact camera's
videocamera's
objectieven
flitsers
statieven

Let op! De 3 jaar extra garantie wordt verstrekt door Digimaxx.nl en is dus geen wettelijk bepaalde garantie. De 3 jaar extra garantie vervalt in de volgende situaties:

  • Bij prijsaanpassingen met concurentie welke geen 3 jaar extra garantie aanbieden.
  • Bij prijsaanpassingen met concurentie uit het buitenland
  • Bij speciale kortingen/ acties via verkoopkanalen zoals Marktplaats en Bol.com

Wat houdt garantie in?

Alle fabrikanten proberen een zo goed mogelijk product te leveren maar toch kan het gebeuren dat er iets kapot gaat. En wanneer er iets kapot gaat binnen de garantietermijn en buiten uw of een ander zijn/ haar schuld om wordt uw defecte product kosteloos hersteld. Dus wanneer er een defect is opgetreden door uw of een ander zijn/ haar schuld dan vervalt de garantie. Hiermee bedoelen we defecten die ontstaan zijn door ondeugdelijk gebruik. Denk aan val en stootschade, water en vochtschade, zand of stofschade en breuk.

Reparatie of omruilen:

Wanneer er een defect binnen 14 dagen optreed dan wordt het defecte product in de meeste gevallen altijd omgeruild. Echter indien er sprake is van de volgende situaties wordt het product eerst ter reparatie aangeboden.

Defect apparaat is al beschadigd
Defect apparaat is incompleet
Defect apparaat vertoond ondeugdelijk gebruik*
Verpakking en/of accessoire ontbreekt**

Wanneer uw product 2 tot 4 weken oud is bekijken we de situatie eerst even en indien mogelijk en aanvaardbaar ruilen we het product alsnog voor u om.

Fabrieksgarantie leveranciers:

De meeste fabrikanten geven standaard 2 jaar garantie op hun geleverde producten maar hier zijn uitzonderingen op. Sommige leveranciers hanteren een langere garantie termijn wanneer u zich bijvoorbeeld bij hen registreert.

* Digimaxx behoudt het recht wanneer er twijfels bestaan over de aard van het defect om deze eerst ter controle aan te bieden.

** Digimaxx behoudt het recht om het defecte artikel niet (volledig) om te ruilen wanneer deze incompleet is of wanneer de verpakking opzettelijk zwaar beschadigd is of ontbreekt. Wanneer hiervan sprake is zal Digimaxx alleen het defecte artikel omruilen zonder doos of accessoires.

Wanneer vervalt de garantie?

De garantie vervalt in de volgende situaties:

De garantietermijn is verlopen
Schade door vocht
Schade door water
Schade door zand
Schade door vallen
Schade door stoten
Schade door ondeugdelijk gedrag
Schade door onheil van buitenaf
De 5 jaar garantie is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar.

Aankopen via Bol.com doen niet mee aan deze actie

Fabrieksgarantie leveranciers:

De meeste fabrikanten geven standaard 2 jaar garantie op hun geleverde producten maar hier zijn uitzonderingen op. Sommige leveranciers hanteren een langere garantie termijn wanneer u zich bijvoorbeeld registreert.

Ik heb een defect, wat nu?

Wanneer u een defect heeft begrijpen we heel goed dat dat heel vervelend is en wij doen er dan ook alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Wel vragen we uw begrip dat een passende oplossing soms niet direct geregeld kan worden maar wat extra tijd nodig heeft.

Wanneer u een defect of vragen heeft mag u altijd langskomen in onze winkel. Wanneer dat lastig is vul dan onderstaand formulier in en wij vertellen dan wat u moet doen.

Overeenkomst herroepen en bedenktijd

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.