HOE VERZILVER IK MIJN E-KADOBON?

U heeft een artikel gekocht inclusief gratis Digimaxx E-kadobon?Online aankoop:

Na aankoop ontvangt u van ons een per email een digitale kadobon, de Digimaxx E-kadobon. Deze E-kadobon bestaat uit een unieke code welke u kunt gebruiken bij een vervolg aankoop. Wanneer u een vervolgaankoop doet vult u de code in en het bedrag wordt automatisch van uw vervolgaankoop in mindering gebracht. De Digimaxx E-kadobon is 1 jaar geldig na de factuurdatum en moet in 1 keer besteed worden.Winkelaankoop:

Koopt u in de winkel een artikel inclusief gratis Kadobon dan ontvangt u een fysieke waardebon twv het desbtreffende bedrag. 
Voorwaarden:  • E-Kadobon is eenmalig te gebruiken
  • E-Kadobon is geldig tot de aangeven datum in de desbetreffende mail
  • E-Kadobon is niet overdraagbaar aan anderen. 
  • E-Kadobon is 1 jaar geldig na factuurdatum
  • E-Kadobon moet in 1 keer besteed worden en u ontvangt geen geld retour indien het aankoopbedrag lager ligt dan de waarde van de E-Kadobon
Wilt u de E-Kadobon liever omzetten naar een contante korting? 


Wanneer u een product wilt aanschaffen waarbij u een gratis E-kadobon ontvangt dan is het mogelijk om deze E-Kadobon om te zetten naar een directe contante korting.Hoe werkt het?


Hieronder in de tabel ziet u wat de contante korting is van de desbetreffende E-Kadobon. Wanneer u hier graag gebruik van wenst te maken dan kunt u ons mailen of bellen naar 078-6133982. Wij brengen dan direct de contante korting in mindering. Koopt u het artikel in de winkel dan kan de contante korting direct aan de kassa worden verrekend.Waarde E-KadobonDirecte contante korting
€ 25,-€ 10,-
€ 50,-€ 25,-
€ 75,-€ 40,-
€ 100,-€ 60,-
€ 150,-€ 85,-
€ 200,- € 120,-
€ 250,- € 170,-
€ 300,- € 200,-
€ 400,- € 300,-