Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Kan ik mijn order volgen?

Wanneer u bij ons een order heeft geplaatst ontvangt u hiervan een bevestiging. Heeft u de order gelijk betaald dan wordt uw order direct verwerkt. Heeft u gekozen om het bedrag over te maken dan ontvangt u nog een mail met daarin alle betaalgegevens.

Wie bezorgt mijn pakket?
Uw order wordt bezorgd door Postnl

Kan ik mijn order volgen?
Op het moment dat uw order bij ons wordt verwerkt ontvangt u een mail met daarin de gegevens om uw pakket te volgen. In de mail vindt u de track&trace code en een link waarmee u de zending kan volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Het kan natuurlijk gebeuren dat u op het moment van bezorgen niet aanwezig bent. De chauffeur laat dan een kaartje achter waar u op staat wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden of bij welk afhaalpunt uw pakket ligt.

Is mijn pakket verzekerd?
Ja, wij versturen altijd verzekerd en de geadresseerde moet altijd tekenen voor ontvangst. Het pakket mag dan niet worden afgegeven bij de buren of een ander adres.

Mocht u nog meer vragen hebben over het versturen van uw order, neem dan gerust even contact met ons op.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.