Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Klachten

Het kan altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over uw aankoop, de levering van uw order, een nalevering, een reparatie of een dienst. Wanneer u niet tevreden bent vinden we dat natuurlijk erg vervelend en willen we u zo snel mogelijk weer tevreden krijgen. Dus wanneer u ergens niet tevreden over bent laat het ons dan direct weten.

U kunt uw klacht op de volgende manieren aan ons kenbaar maken.

  1. Via onderstaand klachtenformulier
  2. Telefonisch. Bellen naar 078-6133982
  3. Via email: Stuur een e-mail naar info@digimaxx.nl en omschrijf uw klacht.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging.

U ontvangt conform de voorwaarden uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie van ons. Uiteraard streven we ernaar om dit veel sneller te doen.

Hoe eerder wij het weten hoe sneller wij het voor u kunnen oplossen. U mag ons tijdens openingstijden altijd even bellen op nummer 078-6133982. Als u liever wilt mailen mailen vul dan onderstaand formulier in en wij reageren dan zo snel mogelijk.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.