Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Image

Deelnemende Nikon Z camera's en Nikon Z objectieven.

Scoor nu tot €500 directe korting op een ruime selectie Nikon Z camera's en objectieven. Dit is het ideale moment om een compacte mirrorless full frame systeemcamera en of lens van Nikon aan te kopen.

Het wordt zelfs nog aantrekkelijker. De korting kan namelijk nog verder oplopen bij aankoop van meerdere actieproducten (maximaal twee camera’s en maximaal twee lenzen). De actie loopt nog tot en met 16 januari 2023 en zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang.

Hoe werkt de actie? Het is heel simpel, de kassakorting is al verrekend in de prijs. Het enige wat u hoeft te doen is het uitkiezen van een of meerdere deelnemende producten. U hoeft de korting dus niet meer aan te vragen u profiteerd nu gelijk van de kassakorting.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.