Fujifilm Fujinon XF 1.4 xTC WR Converter

€ 399 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten
5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden
In winkelwagen

Fujifilm XF1.4X TC WR Tele converter

De Fujinon XF 1.4x TC WR teleconverter is stof- en vochtdicht en is opgebouwd volgens dezelfde normen als de professionele Fujinons. De bruikbaarheid is beperkt: hij is ontwikkeld voor gebruik op de professionele XF 50-140mm f/2.8 en onder andere de toekomstige 100-400mm en nog te ontwikkelen brandpunten.


Door het optische ontwerp met zeven lenselementen in drie groepen, blijven de optische prestaties van het objectief dat u met de converter gebruikt, volledig behouden. Ook het ontstaan van aberraties blijft onderdrukt en de snelheid of werking van de automatische scherpstelling zal niet worden beïnvloed. Alle informatie over de veranderingen van het diafragma en het zoombereik worden getoond en zijn zichtbaar in de EXIF-gegevens.

De buitenzijde is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor het uiterlijk nauw aansluit bij de objectieven van Fujifilm. Het ontwerp van de XF 1.4x TC WR teleconverter is weer- en stofbestendig, wat weer een uitstekende aanvulling is op de robuuste WR-serie objectieven. Ook is het geen enkel probleem om de TC WR converter te gebruiken in een wat koudere omgeving.

Belangrijk!
Voor volledige compatibiliteit van de converter hebben uw camera en het Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR objectief een firmware upgrade nodig. U dienst eerst de firmware van uw camera te upgraden en daarna pas de firmware van het objectief.


Klik hier voor meer info firmware upgrade

  • Achterdop
  • Frontdop