Fujifilm GF250mm f/4 R LM OIS WR

€ 3199 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten
5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden
In winkelwagen

Fujifilm GF250mm  f/4 R LM OIS WR

De GF250mmF4 R LM OIS WR is een telefotolens die ongeveer 198 mm (equivalent aan 35-mmformaat) bereikt. De lens combineert daarmee het beste van Fujifilms gepatenteerde optische designtechnologie in één lens: de technologie biedt een hoog oplossend vermogen om de verdere verbetering van beeldresoluties in de toekomst te ondersteunen. De lens is in staat de sfeer van elk scène te vangen door een combinatie van hoge resolutie met een rijk bokeh-effect. Door de "GF1.4X TC WR", een 1,4x teleconverter, aan de camera te bevestigen, kunt u telefoto's maken tot ongeveer 277 mm (equivalent aan 35-mmformaat), zonder verslechtering van de beeldkwaliteit. De lens is ook voorzien van de nieuwe functie voor focus programmeer instellingen*, waarmee de fotograaf onmiddellijk de eerder gebruikte scherpstel instellingen kan activeren die in het lensgeheugen zijn opgeslagen. Het gebruik van een lenscilinder van een magnesiumlegering vermindert het gewicht van de camera. De stof- en waterbestendige specificaties en de mogelijkheid om de camera bij temperaturen tot -10°C te bedienen garanderen dat deze nieuwe lens een betrouwbare partner is van professionele fotografen.


Handleiding Fujifilm GF250mm


Ultrahoge beeldkwaliteit

De lens bestaat uit 16 lensdelen in 10 groepen, waaronder een Super ED-lens en twee ED-lenzen om de chromatische aberratie te verminderen en een uitstekende beeldkwaliteit te bereiken. De Super ED-lens wordt voornamelijk gebruikt om fluctuaties te verminderen in de chromatische aberratie, die veroorzaakt wordt door de opnameafstand. Dit maakt het mogelijk om op een minimale afstand van 1,4 m scherp te stellen met maximaal 0,22 x vergroting en telemacro-opnames te maken met groot bokeh-effect.


Sterke beeldstabilisatie

De lens is uitgerust met een krachtige beeldstabilisatie van vijf stops (CIPA-richtlijnen). Hiermee kunnen fotografen maximale prestaties halen uit de hoge beeldresolutie van de GFX, zelfs wanneer er foto's worden gemaakt in de tele stand zonder last te hebben van bewegingsonscherpte .


Verschillende functies

De lens bevat onder andere de volgende functies: een focus begrenzer om sneller foto's te kunnen maken door het scherpstel bereik te beperken, geheugen voor focus programmeer instellingen om eerder gebruikte scherpstel instellingen terug te halen en 4 scherpstel regelknoppen aan de voorkant van de lens om de scherpstel vergrendeling of autofocus te bedienen.


Stille autofocus op hoge snelheid

De lineaire motor die scherpstellenzen aandrijft, heeft een zeer nauwkeurige, stille bediening en stelt de autofocus snel scherp. Daarnaast bevat de lens een nieuw mechanisme om de lineaire motorpositie vast te zetten wanneer de stroom wordt uitgeschakeld of tijdens weergave, zodat ook de scherpstellens kan worden vastgezet.


Robuust ontwerp geschikt voor diverse moeilijke opnameomgevingen

De lenscilinder is gemaakt van een magnesiumlegering, waarmee zowel de robuuste structurele integriteit als het geringe gewicht worden gegarandeerd. De lens is op 18 verschillende plaatsen verzegeld tegen stof en weersinvloeden en kan gebruikt worden op temperaturen tot -10°C. Op het voorste element van de lens is ook een fluorcoating aangebracht om water en vuil af te stoten tijdens moeilijke omstandigheden buitenshuis.

Product
Merk
Fujifilm
Type
FG250mm f/4 R LM OIS WR
EAN Code
4547410370133
Vatting
G-Mount (GFX)
Lens Type
Vast brandpunt
Kleur
Zwart
Eigenschappen
Lens Type
Prime
Brandpuntafstand
250mm (198mm bij equivalent 35mm)
Optische zoom
nvt
Lensconstructie (elementen/ groepen)
16/10
Aantal diafragma lamellen
16 elementen 10 groepen (met 2 ED-elementen, 1 Super ED-element)
Kortste focus afstand
1,4m
maximum vergroting
0,22x
Grootste diafragma
f/4
Kleinste diafragma
f/32
Beeldstabilisatie
Ja
Automatisch scherpstellen (AF)
Ja
Handmatig scherpstellen (MF)
Ja
Stille autofocus motor
Ja
Lenscoating
Ja, Nano
Geschikt voor Full Frame
Nee
Compatible met
Fujifilm GFX (G-Mount)
Kijkhoek
12.5°
Fysieke eigenschappen
Lengte
203,5mm
Diameter
108mm
Gewicht
1425g
Kleur
Zwart
Filtermaat
82mm
Stofdicht
Ja
Water afstotend
Ja
  • Fujifilm GF250mm f/4 R LM OIS WR
  • Lensdop
  • Achterdop
  • Zonnekap
  • Etui
  • Handleiding