Nikon Z 24-70mm f2.8 S

€ 2199 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten
5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden
In winkelwagen

Nikon Z 24-70mm f/2.8 S

Schitterende beelden. Fascinerende verhalen.

Let op het verhaal met het professionele standaardzoomobjectief dat zich aan u aanpast. Dit 24–70mm f/2.8-objectief onthult nóg meer fijne details en biedt prestaties bij close-ups die bij een objectief met dit brandpuntsafstandsbereik nog nooit zijn vertoond. U kunt opnameparameters rechtstreeks vanaf het objectief regelen. En de robuuste constructie is altijd klaar voor elke locatie.


Echte diepte

De grote Z-vatting en het f/2.8-diafragma over het hele bereik is voorzien van negen afgeronde lamellen wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij elk soort licht. U krijgt prachtige stereffecten. En een natuurlijk uitziende bokeh met vloeiende gradaties naar de randen van het beeld.


Ongelooflijk dichtbij

De scherpte is uitstekend en uitzonderlijk op korte afstand. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,38 m over het gehele zoombereik kunt u zelf het beeld bepalen, van close-up tot oneindig.


Nooit meer lichtvlekken

Zelfs lichtpunten worden dankzij een ontwerp met 17 elementen in 15 groepen in prachtige details weergegeven. ARNEO Coat en Nano Crystal Coat gaan beeldschaduwen en lichtvlekken tegen die worden veroorzaakt door licht dat vanuit meerdere richtingen komt.


Meer licht. Meer vrijheid.

Reportage. Huwelijken. Commercieel. Wat u ook fotografeert, elk deel van een onderwerp wordt met levensechte helderheid weergegeven. Zelfs sterren en straatverlichting worden gereproduceerd als fijne ronde punten. En als het verhaal om video vraagt, krijgt u vanuit het objectief de nauwkeurige controle over de scherptediepte.


Eén objectief. Bijna elke locatie.

Dit objectief is volledig weerbestendig en klaar om het dagelijkse professionele gebruik te kunnen doorstaan. De fluorcoat stoot water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.


INSTINCTIEF

De zoom- en scherpstelringen passen zich met precies het juiste draaipunt aan. De instelring kan voor geluidloze diafragmaregeling of belichtingscorrectie worden gebruikt.


AANPASBAAR

Van AF-vergrendeling tot lichtmeting, bracketing en meer. U kunt maar liefst 21 verschillende functies aan de Fn-knop van het objectief toewijzen.


GEFOCUST

Met een OLED-informatiescherm kunt u snel het diafragma, de scherpstelafstand, de exacte brandpuntsafstand en de scherptediepte direct op het objectief controleren.

Belangrijke kenmerken Nikon Z 24-70mm 2.8 S:


 • Haarscherp: superieure prestaties van rand tot rand. Uitzonderlijke prestaties bij close-ups (kortste scherpstelafstand van 0,38 m).
 • Geavanceerd optisch ontwerp: 17 elementen in 15 groepen met anti-reflecterende ARNEO Coat en Nano Crystal Coat.
 •  Aanpasbare instelring: handmatige scherpstelling (standaard), geluidloze diafragmaregeling (geweldig voor irisovergangen tijdens video-opnames) of belichtingscorrectie.
 • L-Fn (objectief Functie) knop: wijs maximaal 21 verschillende functies toe. Van AF-vergrendeling tot lichtmeting, bracketing en meer.
 • OLED-informatiescherm: controleer direct het diafragma, de scherpstelafstand, de exacte brandpuntsafstand en de scherptediepte.
 • Weerbestendige afdichting: robuuste, compacte constructie met uitgebreide afdichting om tegen stof en vocht te beschermen.
Product
Merk
Nikon
Type
Z24-70mm f/2.8
Vatting
Nikon Z
Lens Type
Zoom
Kleur
Zwart
Eigenschappen
Lens Type
Zoom
Brandpuntafstand
24-70mm
Optische zoom
2,8x
Aantal diafragma lamellen
9
Grootste diafragma
f/2.8
Kleinste diafragma
f/22
Automatisch scherpstellen (AF)
Ja
Handmatig scherpstellen (MF)
Ja
Stille autofocus motor
Ja
Type fotografie
Allround, landschap, vakanties, bruiloft, portret
Lenscoating
Ja
Geschikt voor Full Frame
Ja (z body)
Compatible met
Nikon Z
Fysieke eigenschappen
Kleur
Zwart
Stofdicht
Ja
Water afstotend
Ja
 • Nikon Z 24-70mm f/2.8
 • Nikon Lensdop 82mm
 • Nikon achterdop
 • Nikon zonnekap HB-87
 • Tasje CS-2