Voordelen van het LUMIX G AF-systeem

Contrast AF met DFD-technologie*


Panasonic heeft een ongekend niveau bereikt van automatische scherpstellingsprecisie en snelheid door de DFD (Depth from Defocus - diepte van onscherp stellen)-technologie te verwerken in het reeds accurate Contrast AF-systeem. Contrast AF met DFD-technologie bereikt een hoge-snelheidsautofocus van 0,07** seconden en maakt burst-opname mogelijk met AF Tracking bij ongeveer 7 fps. In staat zijn een bewegend onderwerp accuraat te volgen zorgt voor een soepelere AF-video-opname.VOORDELEN PANASONIC AF-SYSTEEM MET DFD TECHNIEKUltrasnel 0,07-Sec* Auto Focus Single (eenmalige automatische scherpstelling)

DFD-technologie bereikt binnen 0,07 sec een hogesnelheids- autofocus. De voordelen van de verbetering worden groter naarmate de 

brandpuntsafstand groter wordt. Dus u hoeft die vluchtige sluiterkansen niet meer te missen.

* In AFS (eenmalige automatische scherpstelling), met H-FS14140 of H-HS12035Hoge-snelheid Burst-opname met AF Tracking

DFD-technologie verbetert de tracking-prestatie t.a.v. het onderwerp. 

Het maakt burst-opnamen mogelijk bij ongeveer 7 fps, voor een accurate scherpstelling van een snel-bewegend onderwerp.Soepele tracking van bewegende onderwerpen in video's en foto's.

Minder zoeken en een verbeterde tracking-prestatie zorgt voor een snelle, uitermate precieze scherpstelling, zelfs bij het opnemen van video's.


Motorische verwerking los van de sensor elimineert beeldverslechtering

De zeer geavanceerde motor zorgt voor een nog betere prestatie van Contrast AF met DFD-technologie. De afstand tot het onderwerp wordt direct gemeten op basis van het beeld dat door de beeldsensor wordt `opgevangen' en daarom is de scherpstelling altijd accuraat. Omdat dit systeem korte metten maakt met de behoefte een deel van de sensor te gebruiken voor het meten van de afstand, is er geen sprake van beeldverslechtering. Dit maakt een aanzienlijk verschil in de kwaliteit van videobeelden.

PANASONIC AF-SYSTEEM MET DFD TECHNIEK