PANASONIC LUMIX FZ-82 ALLROUND BRIDGE CAMERA

Panasonic Lumix FZ-82 digitale compact camera 


Panasonic Nederland introduceert de ideale camera voor natuurliefhebbers en outdoor fans: de Lumix DC-FZ82. Deze nieuwe Panasonic camera uit de Lumix FZ-serie is uitgerust met een krachtige optische zoom en veel bedieningsopties, zoals de mogelijkheid om de camera handmatig in te stellen bij het maken van foto's en video's. De Panasonic FZ82 is uitgerust met een bijzonder veelzijdige Lumix DC Vario ultragroothoeklens van 20mm met een 60x optische zoom (voor een 35mm camera: 20-1200mm). Hierdoor is het mogelijk dynamische landschappen en wilde dieren vanaf een afstand vast te leggen.60x Optische zoom met 20mm groothoek:


De Panasonic Lumix DC-FZ82 is uitgerust met een geweldig veelzijdige Lumix DC Vario 20mm groothoeklens met een 60x optische zoom. De ultragroothoeklens van 20mm legt beelden vast met een beeldhoek die circa 140% breder is dan bij een 24mm lens. De Power O.I.S. (optische beeldstabilisator) met Active Mode onderdrukt trillings-onscherpte effectief bij het maken van opnames. Door Intelligent Zoom van de Panasonic Lumix DC-FZ82 wordt het zoombereik uitgebreid tot het equivalent van 120x terwijl toch de beeldkwaliteit wordt behouden, zelfs bij het gebruik van de digitale zoom. Het zoombereik kan nog verder worden uitgebreid als de Intelligent Zoom wordt gecombineerd met de Panasonic DMW-LT55 conversie lens (wordt als optionele accessoire verkocht), waarmee zelfs de kraters op de maan duidelijk kunnen worden vastgelegd.4K Techniek:


Omdat de camera beschikt over 4K-technologie, kunnen gebruikers 4K-foto's maken met de LUMIX FZ82. Met 4K Photo kunnen de meest spontane fotomomenten vastgelegd worden bij 30 fps door het mooiste frame uit het 4K-burstbestand op te slaan als foto. Met de bulksaving modus kunnen zelfs direct 150 frames uit een burst-reeks worden opgeslagen als JPEG afbeeldingen. De Panasonic DC-FZ82 camera heeft ook een Post Focus-functie waarmee gebruikers nádat de foto is gemaakt, precies dat deel kunnen selecteren dat scherp moet zijn. Deze functie is vooral handig bij macro-opnames, waarbij zeer nauwkeurig moet worden scherp gesteld, of voor het wijzigen van het effect van de foto. Deze functie werd ontwikkeld door de ultrasnelle, uiterst nauwkeurige DFD (Depth From Defocus) autofocustechnologie te combineren met 4K-technologie. Zowel Post Focus als Focus Stacking kunnen snel worden ingeschakeld met een speciale knop boven op de camera.Kijk hier voor de volledige specificaties

Panasonic FZ-82 is de Allround Bridge Camera

Panasonic Lumix DMC FZ-82
Panasonic Lumix DMC FZ-82
€ 309
In winkelwagen