DJI Osmo Mobile 3 Combo

TIP!
€ 129 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten.
In winkelwagen

DJI Osmo Mobile 3 Combo

Osmo Mobile 3 combo is een opvouwbare gimbal voor smartphones met intelligente functies voor stabiel en vloeiend filmen met je smartphone. De Combo set wordt compleet geleverd met de Osmo Mobile 3 gimbal, de standaard accessoires, een mini-statief en een stevige draagtas.

Osmo Mobile 3 is een opvouwbare gimbal voor smartphones met intelligente functies voor stabiel en vloeiend filmen met je smartphone.


Slimme functies

Met de slimme functies zoals Active track 3.0, panorama en het snel wisselen van camera modus is de Mobile 3 een geavanceerder mobiele gimbal.

Instagram

Een van de functies die extra nuttig zal zijn voor Instagram-gebruikers is de mogelijkheid om razendsnel te wisselen tussen portret- en landschapsmodus. Dat kan door tweemaal op de knop Mode (M) te drukken. Met drie keer drukken schakelt de DJI Osmo Mobile 3 tussen normale camera en de selfiemodus. Helemaal 2019, dus.


Creatieve modi

De DJI Osmo Mobile 3 maakt gebruik van de geavanceerde DJI Mimo-app en biedt leuke en creatieve voorgeprogrammeerde modi. Denk hier bij aan Timelapse en Motionlapse, voor het maken van unieke video's waarbij de wereld sneller lijkt te bewegen. Of de Story Modus, die je video automatisch verandert in een echt verhaal, compleet met ondersteunende muziek en effecten. Panorma en Slow Motion modi ronden het pakket mooi af.


Gesture Control & Activetrack 3.0

Een selfie maken zonder een knop in te drukken? Dat kan, want de DJI Osmo 3 Mobile herkent ook handgebaren via Gesture Control. Maak bijvoorbeeld een 'peace sign' met je vingers en de handheldcamera begint met het aftellen van de fototimer of het aanzetten van de videocamera. DJI's beeldherkenning en algoritmes laten de Osmo Mobile 3 vervolgens objecten herkennen om te volgen de handige ActiveTrack 3.0 functie.Note: camera's op afbeeldingen zijn ter illustratie en worden niet meegeleverd!


  • Osmo Mobile 3 met ingebouwde batterij
  • USB kabel
  • opbergzakje
  • Polsband
  • Anti-Slip Pads
  • mini-statief
  • opbergtas


Note: camera's op afbeeldingen zijn ter illustratie en worden niet meegeleverd!