Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Rondje Dordt

Het " Rondje Dordt" is een bekend begrip van de oudste stad van Holland en een ontzettend leuke manier om lekker te fotograferen. De route)s) lopen door het historische centrum van Dordrecht met de Grote Kerk, het Dordrechts Museum en Huis van Gijn. Bekijk de mooiste gevels en loop langs ruim 50 panden die meer Dordtse eigenschappen vertonen dan welke gevel ook!

Het is een wandeling langs de mooiste plekjes van Dordrecht, u maakt kennis met al het moois dat de eeuwenoude haven- en handelsstad u te bieden heeft. Van steegje tot plein, van straat naar kade. Van huis naar huis met de meest bijzondere verhalen.

In het historische centrum van Dordrecht zijn, op loopafstand van elkaar, ongeveer zestig zaken en instellingen aaneengesloten in de Dordtse Vereniging van Kunst- en Antiekhandelaren. Oude en moderne kunst, klassiek design, antiek, brocante, (antiquarische) boeken en nog veel meer u hoeft zich dus zeker niet te vervelen en fototechnisch is Dordrecht meer dan de moeite waard. Maak de mooiste foto's van de oude panden, de havens, verborgen pleinen, straatjes, bruggen en nog veel meer.

Voor u als klant van Digimaxx is een Rondje Dordt ook de ideale mogelijkheid om uw nieuwe apparatuur eens lekker uit te proberen. Twijfelt u tussen 2 objectieven? Probeer ze dan even uit om tot de juiste beslissing te komen, het is allemaal mogelijk.


 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.