Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Image

SIGMA LEASING

SIGMA 0% LEASING

SIGMA Benelux biedt professionals de mogelijkheid om foto en cine objectieven tegen 0% rente te leasen. Zo ben je gegarandeerd van creatieve vrijheid voor een vast overzichtelijk bedrag per maand, tegen 0% rente. Wij werken hiervoor samen met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. Deze oplossing is van toepassing op producten vanaf € 1000,-.

SIGMA Lease biedt je de mogelijkheid om altijd te beschikken over de nieuwste objectieven uit onze Art- en Sports lijn én onze cine-objectieven. Met andere woorden, onze leaseconstructie brengt het allerbeste van SIGMA binnen handbereik van professioneel fotografen en cinematografen. Wat zijn de voordelen van deze oplossing? We zetten ze voor je op een rij.

De voordelen van SIGMA  op een rij

-          Geen zorgen over de initiële aanschafprijs

-          Lenen tegen 0% rente

-          Vaste maandelijkse kosten (exclusief eventuele administratiekosten)

Wanneer kom je aanmerking voor de SIGMA leaseconstructie?

Professionals die langer dan 12 maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een geldig legitimatiebewijs kunnen gebruik maken van de SIGMA leaseconstructie. Het maandbedrag bereken je eenvoudig door de verkoopprijs te delen door de door jou gekozen leaseperiode (in maanden, 24 of 36).

Voor aanvragen kunt u terecht in onze winkel. Voor de aanvraag hebben we een geldig legitimatiebewijs nodig en een kopie uitreksel KvK. Wanneer er geen bijzonderheden zijn is een aanvraag zo gedaan.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.