SONY A7, WELKE MODEL PAST BIJ U?

Sony is een groot innovatief technisch bedrijf dat hele goeie sensoren maakt. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel goed in het ontwikkelen van software, firmware die de moderne camera's nog beter maken en de fotograaf nog meer tools geven. Vooral deze technische kennis heeft Sony merken zoals Canon en Nikon voorbij gestreefd en een flink deel van hun markt afgesnoept. En dat was niet gelukt als de producten van Sony niet goed waren en dat is dus het mooie want de Sony camera's zijn meer dan alleen goed. 


Full Frame sensoren bieden de best mogelijke kwaliteiten en om aan de wensen te voldoen van verschillende groepen gebruikers heeft Sony gekozen voor 3 verschillende modellen binnen de A7 serie (Full Frame).Te weten de A7 II, A7R II en de A7S II. Hieronder geef ik in het kort weer welke A7 voor wie geschikt is.


SONY A7 II:


De A7 II is uitermate geschikt voor de alledaagse fotograaf die een goeie maar compacte camera wil die voor veel verschillende doeleinde geschikt is. Voor op vakantie, kinderen, sport en af en toe een filmpje. Voor deze groep heeft Sony de A7 II op de markt gezet. Het mooie aan de A7 II is de balans tussen resolutie, ISO en de autofocussnelheid deze balans maakt de A7 geschikt voor all-round doeleinden. Bent u opzoek naar een hoogwaardige camera voor dagelijks gebruik dan is de A7 II de juiste keuze.

SONY A7 R II:


De Sony A7R II heeft de beste sensor van de 3 en de hoogst haalbare kwaliteit. De A7R II is dan ook uitermate geschikt voor landschapsfotografie, architectuur, fashion, macro en talloze andere doeleinden waarbij een statisch onderwerp gefotografeerd wordt. Door de hoge pixel aantal is de A7R II minder geschikt voor bewegende beelden. Bent u een fotograaf die zich graag bezig houdt met bovenstaande fotografie dan is de A7R II echt de beste keuze van dit moment. Misschien heeft u gelezen dan de Nikon D800 dezelfde sensor heeft maar Sony heeft een nieuwere en betere beeldprocessor ontwikkeld die ervoor zorgt dat de A7R II een betere output heeft dan de D800.

SONY A7S II:


De Sony A7S II is de camera met de minst aantalpixels, 12 megapixels. Wellicht dat u denkt "12 miljoen maar?" Dat lijkt misschien weinig tov de andere 2 A7's maar 12 miljoen is voor de meeste toepassingen echt voldoende zeker als de kwaliteit van de pixels erg goed is. En dat is het geval bij de A7s II. De kwaliteit van de pixels zijn erg hoog en de camera is dan ook gebouwd voor low-light fotografie (weinig licht) en video. Wanneer u dus vaak foto's wilt maken met slechte lichtomstandigheden, zoals bij concerten, feesten of avond dan is de A7s II de juiste keuze. Ook wanneer u de mooiste video opnames wilt maken is de A7S II de beste keuze.

Ik hoop hierbij voldoende te hebben uitgelegd welke Sony A7 het best bij u past. Mocht u meer informatie willen bel (078-6133982) of mail ons dan. We helpen u graag verder.


We hebben nu op alle 3 de modellen een speciale inruilactie. Wanneer u 1 van de 3 A7's wilt aanschaffen dan geven wij u een gegarandeerde inruilprijs. Het enige wat wij graag willen is dat de inruil camera een digitaal en werkende  DSLR of Systeem camera is.


  • Gegarandeerde extra inruilpremie bij aankoop Sony A7  II: € 250,-
  • Gegarandeerde extra inruilpremie bij aankoop Sony A7r II: € 300,-
  • Gegarandeerde extra inruilpremie bij aankoop Sony A7s II: € 300,-Heeft u niets in te ruilen? Vraag hier dan naar de speciale afhaalprijs.


SONY A7 MODELLEN