Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Black Friday

Mis deze deals niet!

Image

SONY T0T € 400,- WINTER CASHBACK 

Bij aankoop van deelnemende Sony camera, objectief en/of accessoires ontvang je deze winter tot € 400,- cashback. Bij aankoop van meerdere deelnemende producten kan de cashback nog verder oplopen.

De actie is geldig vanaf 1 november t/m 15 januari 2023.

Hoe krijg je het bedrag teruggestort?

  1. Log in op uw My Sony-account via www.sony.nl. Als u nog geen My Sony-account heeft, kunt u dit aanmaken via www.sony.eu/mysony en klik op account maken. Nadat u bent ingelogd dient u uw product te registreren. Klik hiervoor in het hoofdmenu op uw profiel en selecteer ‘Een nieuw product registreren’ en blijf nog even ingelogd.
  2. Vervolgens kunt u uw claim indienen via www.sony.nl/promo/camera. Klik op de blauwe button "Claim hier" en vul uw gegevens in.
  3. Om uw claim te voltooien dient u de originele witte sticker met het model, het serienummer* en de barcodes uit de verpakking te knippen. Maak hiervan een foto, alsmede een foto van de aankoopbon waarop alle gegevens staan zoals de winkelgegevens, de productnaam en aankoopdatum. De factuur krijg je digitaal van ons dus deze kan je eventueel ook uploaden.

*Indien het serienummer niet is uitgeknipt uit de doos, wordt de claim niet geaccepteerd.

Download hier voor de complete voorwaarden.

Klik hieronder op de gewenste button om alle deelnemende artikelen en de kortingen te zien.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.