Sony A7RM4 Pre-Order + 5 Jaar Gratis Complete Cover Service

Pre-order
€ 100 incl 21% btw
Binnenkort leverbaar
E-mail me zodra voorradig
Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel
Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten.
In winkelwagen

Sony A7RM4 Body Pre-Order

(Leverbaar eind augustus)

De nieuwe Sony A7R4 heeft 61mp met optimale snelheid (10fps/Realtime AF), Cinematic movie recording en de beeldkwaliteit van een middenformaat camera alleen dan in een lichte en compacte behuizing.


Ongekende subtiliteit

61.0-megapixel1 full-frame Exmor R™ CMOS-sensor zorgt samen met een BIONZ X™-beeldverwerkingsengine voor ongekende resolutie, fijne gradatie, weinig ruis en opent nieuwe dimensies van detail voor professionele fotografen. Met de α7R IV legt u de sfeer van elke scène en de textuur van het onderwerp vast


Beeldstabilisatie over vijf assen ingebouwd in de behuizing

Het algoritme voor de beeldstabilisator over 5 assen in de behuizing optimaliseert de hoge resolutie van de beeldsensor met 61.0MP1. Opnamen uit de hand kunnen zo met een langere sluitertijd van 5,5-stops4 worden gemaakt.


Fotografeer in absolute stilte

Stil fotograferen is ideaal op locaties waar stilte vereist is en het voorkomt bewegingsonscherpte door trililngen. De trillingsvrije sluiter zorgt voor maximale prestaties bij de extreem hoge resolutie van de α7R IV en haarscherpe beelden.


Ruisverminderende structuur

Een aangepast en opnieuw ontworpen mechanisme zorgt ervoor dat de sluiterunit subtiele camerabewegingen onderdrukt en de verbeterde beeldstabilisator vermindert effectief beeldruis. De hoge resolutie van de camera blijft hierbij behouden.


UXGA OLED Tru-Finder met 5,76 miljoen dots

Deze elektronische zoeker met 5,76 miljoen punten geeft details weer met een ca. 1,6 keer hogere resolutie dan α7R III. U kunt de modus 'high' kiezen voor high-precision en realisme terwijl u moiré en onregelmatigheden onderdrukt. Soepeler beeld met 120/100fps5framesnelheid, waardoor u makkelijker bewegende onderwerpen kunt volgen.


Handige 26,2 MP met APS-C bijsnijden

Dankzij de buitengewone beeldresolutie kunt u beelden in hoge resolutie behouden van ca. 26,2 megapixel, zelfs nadat u een full-frame-foto hebt bijgesneden tot APS-C-formaat. Hierdoor kan de α7R IV u actief kan helpen om full-frame opnamen van 61,0 megapixel te gebruiken, bijvoorbeeld bij fotografie van vogels, waarbij vaak bijgesneden moet worden om beelden uit te vergroten.


Vertrouw op realtime AI-tracking

Realtime AI-tracking11 is een nieuwe functie om uw slagingskansen bij moeilijke composities te verhogen. Kies een onderwerp en druk de sluiterknop half in, vertrouw vervolgens op de camera om het onderwerp nauwkeurig te volgen. Met de functie 'gezichts-/oog-autofocus' wisselt de α7R IV naadloos tussen de ogen en het gezicht wanneer het onderwerp een persoon is.


Realtime oog-autofocus met volgen van dierenogen

Dankzij een verbeterd algoritme ondersteunt de α7R IV nu het volgen van mensenogen én dierenogen12 voor een snelle, nauwkeurige automatische detectie en scherpstelling. Deze ondersteuning voor dierenogen vergroot uw kans op succesvolle beelden van dieren in het wild of favoriete huisdieren wanneer er obstakels zijn of de horizontale/verticale stand van de camera vaak wisselt.(klik hier voor meer info)


Realtime oog-AF: evolutie van portretfotografie

Realtime oog-AF is de evolutie van de portretfotografie. Deze AI-technologie zorgt voor onmiddellijke en nauwkeurige oogdetectie en tracking voor scherp en duidelijk scherpstellen op het gezicht van het onderwerp, zelfs bij een snel bewegend fotoshoot-model. De fotograaf kan zich concentreren op de compositie, voor een soepelere workflow.Kenmerken Sony A7RM4:

 • 1e full frame camera met 61mp
 • Dynamisch bereik van 15 stops
 • Hoge snelheid van 10fps met 7 sec. volledige AF/AE Tracking
 • 567 fasedetectie-AF punten die 74% van het beeld afdekken
 • Realtime eye AF voor filmopname
 • APS-C Crop modus
 • Haarscherpe oled zoeker
 • Verbeterde connectiviteit (wifi) en verbindingsgemak
 • Professionele videofunctionaliteit in 4K
 • Multi interface shoe
 • Verbeterede ergonomie van de body


Product
Soort
Systeem camera
Merk
Sony
Model
A7RM4
Kleur
Zwart
Sensor
Aantal pixels
61mp
Beeldopname
Scherpstellen
Beeldstabilisatie
Sluiter
Flitser
Zoeker
Display
Video opname
Audio opname
Features
Opslag
Doelgroep
WiFi
Voeding
Aansluitingen
Fysieke Eigenschappen
Objectief
 • Sony A7RM4 Body
 • Sony Accu
 • Sony lader
 • Draagriem
 • Handleiding