Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Image

ZONDAG2 APRIL SAVE THE DATE

VERREKIJKERSHOW

Verrekijkershow

Op 2 april tijdens het openingsweekend van de Biesbosch bent u van harte welkom op onze verrekijkershow. Tijdens deze dag kunt u diverse verrekijkers en spottingscopes proberen en vergelijken. Waar kan dit nu beter dan in de mooie Biesbosch? 

Diverse merken kijkers zoals Swarovski, Leica, Vortex, Bushnell, Meopta, Bynoly en Kowa zijn aanwezig. Kom gezellig langs in de Dordtse Biesbosch en kijk eens door andere ogen naar de mooie natuur.

Heeft u een favoriete kijker gevonden? Uiteraard profiteert u deze dag van de extra hoge kortingen. Laagste prijs van Nederland gegarandeerd. 

LOKATIE

Waar?

Digimaxx Verrekijkershow is dit jaar op een hele mooie lokatie.

Biesboschcentrum Dordrecht

Baanhoekweg 53

3313 LP Dordrecht

Van 10:00u tot 17:00u

Tijdens de seizoensopening van de Biesbosch heeft u de mogelijkheid om diverse verrekijkers en spottingscopes te proberen en te vergelijken. Diverse merken zijn aanwezig zoals Swarovski, Bushnell, Leica, Vortex, Kowa en Meopta. Naast onze verrekijkershow zijn er tijdens deze dag nog heel veel andere leuke activiteiten voor jong en oud. Kom gezellig langs en geniet van de mooie omgeving en activiteiten.

Ik wil graag de volgende kijker testen

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde verrekijker of spottingscope? Geef in onderstaand contactformulier dan aan wat u graag wilt zien. Wij doen dan ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de betreffende kijker aanwezig is. Uiteraard houden we u op de hoogte.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.