Verzendkosten

Wij proberen zoveel mogelijk producten gratis te versturen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. In de regel worden alle bestellingen vanaf € 99,99 gratis verstuurd maar in de meeste gevallen wordt alles tot € 99,99 ook al gratis verstuurd. Echter is het helaas niet mogelijk om alles tot € 99,99 gratis te versturen. Tijdens uw bestelling ziet u in de winkelwagen altijd of u verzendkosten heeft of niet.


Hierbij een overzicht van onze standaard verzendkosten binnen Nederland.


Categorie: Kosten:

Orders boven de € 99.99,-

 Geen verzendkosten
Orders tot € 99,99 € 4,95 verzendkosten
Orders briefpost tot € 99,99 € 2,49 verzendkosten
Filters, geheugenkaarten en accu's Geen verzendkosten*
Occasions Geen verzendkosten*


Verzendkosten buitenland:


  • EU landen: € 9,-
  • Niet EU landen: € 15,-


Wij verzenden standaard via PostNL:


Al onze pakketten worden standaard verzekerd verstuurd met PostNL. Wanneer uw order zoek raakt dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat lossen wij zsm voor u op.

Belangrijk is wel dat u verantwoordelijk bent voor het juist invoeren van het afleveradres. Zover mogelijk controleren wij wel altijd of het opgegeven adres een bestaand adres is. Maar wanneer u een verkeerd maar bestaand afleveradres opgeeft dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Uiteraard helpen wij u altijd om de verzending toch op het juiste adres geleverd te krijgen


Inpakken van uw order:


Wij besteden veel aandacht aan het goed inpakken van uw order. We gebruiken goed en voldoende verpakkingsmateriaal om alles zo goed mogelijk te beschermen tegen vallen, stoten, voetballen, gooien, curling en andere ontoelaatbare activiteiten.  Mocht het toch zo zijn dat het pakket  beschadigd bij u aankomt laat ons dit dan gelijk weten.