Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Voorwaarden ruilen of retourneren

In het kader van de Wet " Kopen op Afstand" heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Wat houdt dat nu in?

Afkoelingsperiode of bedenktijd:

Wanneer u bij ons online een nieuw product koopt heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd (= is een zichttermijn en geen gebruikstermijn).

Mocht u binnen de 14 dagen bedenktijd besluiten om uw product(en) toch niet te houden dan is het mogelijk om zonder opgaaf van reden uw producten(en) retour te sturen. Indien u binnen de 14 dagen bedenktijd ons meldt om uw overeenkomst te herroepen, dan heeft u vanaf de datum dat wij uw melding hebben bevestigd nog 14 dagen de tijd om uw product(en) aan ons te retourneren.

Wij storen uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten* zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na herroeping terug. Wij kunnen hierbij wachten totdat wij het product hebben ontvangen, of totdat u hebt aangetoond dat u het product hebt gestuurd. Wanneer het product wordt omgeruild verrekenen we de bedragen met elkaar.

Echter wanneer zich onderstaande situaties voordoen behoudt Digimaxx het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen.

Het product komt beschadigd terug
Het product komt defect terug
Het product zichtbaar gebruikt is
Product is meer gebruikt dan gebruikelijk ( Bedenktijd = zichttermijn en geen gebruikstermijn)
Product komt ondeugdelijk terug
Het product komt incompleet terug
het product wijkt af van het aan u geleverde product
De verpakking is ondeugdelijk open gemaakt. (Bijvoorbeeld: gescheurd zonder dat het nodig is om de verpakking zo te openen)
Product is niet ontvangen

Koopovereenkomst beëindigen:

Wanneer u binnen de 14 dagen bedenktijd besluit om de koopovereenkomst te beëindigen, dan kunt u onderstaand formulier invullen.. Op het moment dat u van ons de bevestiging heeft ontvangen storten wij binnen 14 dagen na de herroeping het aankoopbedrag + de eventueel betaalde verzendkosten (bij aanschaf) retour. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.''

Voor meer informatie klik hier.

* Dit zijn de verzendkosten die u aan ons heeft betaald.

Overeenkomst herroepen en bedenktijd

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.