fbpx
Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Waar kan je ons vinden?

Digimaxx.nl zit gevestigd in het historische centrum van Dordrecht vlakbij het Scheffersplein waar je diverse restaurants en cafe's vindt.
parkeergelegenheid is er genoeg zo zijn er diverse parkeergarages binnen 5 minuten lopen van onze winkel. Komt u met de trein dan is het ongeveer 15 minuten lopen.
Hieronder vind je ons adres, de dichtstbijzijnde garages en het centraalstation. Mocht je het toch nog niet kunnen vinden bel dan eventjes naar onze winkel 078-6133982 en wij helpen je verder.

Digimaxx.nl
Voorstraat 274
3311ET Dordrecht
078-6133982
info@digimaxx.nl
www.digimaxx.nl

Route

Parkeergarage Visstraat: 2 miniuten lopen
De Parkeergarage aan de visstraat is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar onze winkel.
Klik hier voor de plattegrond.

Parkeerplaats Grote Markt: 3 minuten lopen
De Grote Markt is een parkeerplaats ongeveer 5 minuten lopen van onze winkel.
Klik hier voor de plattegrond.

Parkeergarage Drievriendenhof: 4 minuten lopen
De parkeergarage Drievriendenhof is een vrij grote garage en ligt in het centrum. De parkeergarage ligt vlakbij de markt en op vrijdag en zaterdag kan het dan ook al vroeg druk zijn.
Klik hier voor de plattegrond

Centraal Station Dordrecht: 10 minuten lopen
Waneer u met de trein komt dan stapt u uit op het centraal station. Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen.
Klik hier voor de plattegrond.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.