Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Wat kunnen we voor u doen?

Wanneer u vragen heeft of opzoek bent naar advies of u kunt iets niet vinden laat het ons dan even weten en we helpen u graag verder.

Wanneer u bij ons in de winkel bent staan we u graag te woord en beantwoorden dan ook met alle plezier uw vragen maar dat geldt ook wanneer u zich in onze webwinkel bevindt. Wij willen graag dan dezelfde service bieden.

De snelste manier is om gewoon even te bellen naar 078-6133982 maar het kan natuurlijk dat we al gesloten zijn of dat bellen u niet uitkomt. Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. Onze doelstelling is om binnen een uur te reageren.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.