DIGIMAXX FOTOWEDSTRIJD 2017


Op 17 Mei starten we weer met onze fotowedstrijd en ook dit jaar hebben we elke week weer een mooie prijs voor de weekwinnaar.


Stuur je mooiste foto’s in en maak tien weken lang kans op prachtige prijzen! We hebben dit jaar een Prijzenpot ter waarde van ruim 2.000 euro met allemaal mooie prijzen en een hoofdprijs met een waarde van € 500,- .


Iedere week hebben we een ander thema en portretten, festivalfoto’s, gebouwen, natuurfoto’s, (huis)dieren, sport: Alles mag, als je foto maar gemaakt is in het verspreidingsgebied van Dordt Centraal (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam) en voldoet aan het thema.


Inzendingen bij voorkeur tussen 1 en 3 MB. Stuur wekelijks in via redactie@dordtcentraal.nl.


Iedere maandag, tot 24 juli, wordt door de jury (Dordt Centraal en Digimaxx) een weekwinnaar gekozen. De mooiste weekinzendingen staan iedere woensdag in Dordt Centraal en op www.dordtcentraal.nl.


Publiek en jury kiezen daarna de winnaar van de hoofdprijs.


Lees er meer over in de midweekedities van Dordt Centraal, op www.dordtcentraal.nl en op Facebook: digimaxxnederland.Op 17 mei komen we met extra informatie en uitleg maar u kunt vast beginnen met fotograferen.Veel succes.


DE WEEKPRIJS VAN DEZE WEEK:


De prijs van deze week is de Fujifilm Instax Wide 300 + Dubbelpack fotopapier. De Instax camera's van Fujifilm zijn erg populair omdat het gewoon erg leuk is om direct je gemaakte foto in je handen te hebben. Stuur uw mooiste foto op naar redactie@dordtcentraal.nl en wie weet wint u een van de mooie weekprijzen en maakt u kans op de

hoofdprijs.
WEEKWINNAAR:


De weekwinnaar van deze week is geworden Joost Bastiaans. Joost van harte gefeliciteerd met uw prijs en we zien u graag verschijnen in onze winkel om uw Fujifilm Instax camera in ontvangst te nemen.De weekprijs voor de komende week is een Salora 4K actioncam