DIGIMAXX FOTOWEDSTRIJD 2017


Op 17 Mei starten we weer met onze fotowedstrijd en ook dit jaar hebben we elke week weer een mooie prijs voor de weekwinnaar.


Stuur je mooiste foto’s in en maak tien weken lang kans op prachtige prijzen! We hebben dit jaar een Prijzenpot ter waarde van ruim 2.000 euro met allemaal mooie prijzen en een hoofdprijs met een waarde van € 500,- .


Portretten, festivalfoto’s, gebouwen, natuurfoto’s, (huis)dieren, sport: Alles mag, als je foto maar gemaakt is in het verspreidingsgebied van Dordt Centraal (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam) en voldoet aan het thema.


Inzendingen bij voorkeur tussen 1 en 3 MB. Stuur wekelijks in via redactie@dordtcentraal.nl.


Iedere maandag, tot 24 juli, wordt door de jury (Dordt Centraal en Digimaxx) een weekwinnaar gekozen. De mooiste weekinzendingen staan iedere woensdag in Dordt Centraal en op www.dordtcentraal.nl.


Publiek en jury kiezen daarna de winnaar van de hoofdprijs.


Lees er meer over in de midweekedities van Dordt Centraal, op www.dordtcentraal.nl en op Facebook: digimaxxnederland.Op 17 mei komen we met extra informatie en uitleg maar u kunt vast beginnen met fotograferen.Veel succes.


Stuur uw mooiste foto op naar redactie@dordtcentraal.nl en wie weet wint u een van de mooie weekprijzen en maakt u kans op de

hoofdprijs.

WEEKWINNAARS:


Weekwinnaar 6: Nikon Coolpix A300


De weekwinnaar van deze week is Arjan Heijer. Arjan maakte deze mooie opname tijdens de Dordtse Kermis.

Beste Arjan van harte gefeliciteerd met uw prijs en we zien je graag in de winkel om de prijs in ontvangst te nemen.


Weekwinnaar 5: Sigma 70-300mm APO objectief


De weekwinnaar van deze week is Frans Arts. De heer arts heeft een schitterende opname gemaakt van de Pieter Boele .Weekwinnaar 4: Benro Reisstatief


De winnaar van deze week is F Lavooij met een prachtige foto van Pluizenbollen. 


Weekwinnaar 2: Salora 4K Action Cam


De winnaar van deze week is Linda Kruijsbergen. Weekwinnaar 1: Fuji Instax + Cartridge